Aquacaraș schimbă rețelele de apă și canal de pe tronsonul Kaufland – Victoria

lucrari retele apa 3
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Proiectul privind reintroducerea tramvaiului la Reșița este o oportunitate de a moderniza și rețelele de apă și canal, lucrări care se efectuează în această perioadă pe unul din cele mai circulate bulevarde din oraș.

Având în vedere că de-a lungul timpului pe tronsonul Kaufland – Victoria s-au înregistrat foarte multe avarii, odată cu începerea lucrărilor de modernizare a căii de rulare a tramvaiului, societatea Aquacaraș a demarat lucrările de schimbare a rețelelor de apă potabilă și de canalizare. Lucrările se execută în colaborare cu firma austriacă Porr Construct.

lucrari retele apa resita 2

promovare banner maxagro

Colegii noștri intervin pentru a înlocui vechea conductă magistrală de pe tronsonul Kaufland – Victoria cu una fabricată din fontă ductilă, material cu garanție de 100 de ani. Totodată, pentru a îmbunătăți calitatea apei ce ajunge la stația de epurare, lucrăm la separarea rețelei de colectare a apei pluviale de cea menajeră și la refacerea tuturor rigolelor și canalelor de colectare.”, spune Gheorghe Filipescu, directorul societății Aquacaraș.

lucrari retele apa resita

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/