Vânătoare de hoți din buzunare în mijloacele de transport din Timișoara

politie locala autobuz
timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Polițiștii locali au ieșit la vânătoare de hoți din buzunare în mijloacele de transport în comun din Timișoara. Nu au prins niciunul, dar au dat amenzi pentru alte infracțiuni.

Agenții au urcat în 36 de autobuze, troleibuze și tramvaie și au dat 11 amenzi celor care au băut alcool în mijloacele de transport, au aruncat gunoaie pe jou, nu aveau bilet, dar și șoferilor care au blocat stațiile cu mașinile.

„Principalul scop a fost acela de a preveni prezența hoților de buzunare în mijloacele de transport și în stațiile acestora, dar și alte fapte precum practicarea cerșetoriei, consumul de alcool, aruncarea de deșeuri, deteriorările și distrugeri, sprijinirea lucrătorilor STPT și SMTT în combaterea călătoriei fără bilet, oprirea și staționarea autovehiculelor în stațiile de tramvaie, autobuze și troleibuze etc, dar și constatarea  de diverse nereguli care trebuie remediate”, a transmis Poliția Locală.

promovare banner maxagro

Și polițiștii care patrulează cu șalupa pe Bega au dat 72 de amenzi, de la începutul lunii, pentru cerșetorie, refuzul de legitimare, înjurături sau scandaluri.

publicitate tmc 640