Lucrările la tramvai anulează mai multe stații de autobuz în Govândari

Stiri Timisoara si Resita publicitate online STPT job 1000x200

De săptămâna viitoare apare o nouă stație de autobuz în zona Kaufland și dispar alte trei. Măsurile sunt luate de operatorul de transport local în contextul lucrărilor la tramvai.

De luni, 30 ianuarie, ora 9.00, circulația autobuzelor în zona intersecției Kaufland – Bulevardul Republicii va fi restricționată, pentru o perioadă de aproximativ două săptămâni, anunță reprezentanții Transport Urban Reșița. Din această cauză, se renunță la următoarele stații de autobuz:

  • Stația Kaufland (actuală) pentru sensul de mers în oraș se anulează și se mută în parcarea Kaufland (intrare spre Bârzava), devenind capăt de linie.
  • Stația Kaufland pe sensul de venire din oraș se anulează, debarcarea făcându-se în noua stație din parcarea Kaufland (intrarea spre Bârzava), și devine capăt de linie.
  • Stația Mol pentru sensul de mers în oraș se anulează și ea, iar transbordarea spre și dinspre Fabrica de Pâine se va face în stația din parcarea Kaufland (intrare spre Bârzava).

Restul stațiilor de pe Bulevardul Muncii rămân neschimbate pentru ambele sensuri de circulație, înspre și dinspre oraș, mai transmit reprezentanții TUR Reșița.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online Brantner 1000x100px Stiri Timisoara si Resita publicitate online Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/