Daniel Călin: „Suntem hotărâți să atacăm zona Moroasa”

dani calin

Șeful Direcției pentru Întreținerea și Repararea Patrimoniului trece în revistă lucrările pe care Primăria le va face în acest an la Reșița.

Primăria Reșița, prin Direcția pentru Întreținerea și Repararea Patrimoniului, va face o serie de lucrări, anul acesta, în zona fostului Complex Fluturelul. Modernizarea nu va începe imediat, ci după ce operatorul județean de apă și canal, Aquacaraș, își va încheia lucrarea în zonă.

„Anul acesta suntem hotărâți să atacăm zona Moroasa. O să intre în reabilitare străzile Codrului, Caen, Gheorghe Șincai și Căpitan Ioan Poptelecan. Aici nu ne vom putea apuca chiar din primăvară, pentru că societatea Aquacaraș mai are de făcut branșamentele pentru blocuri. Rețeaua principală este trasă, iar acum urmează branșamentele.”, a declarat Daniel Călin (foto), șeful Direcției pentru Întreținerea și Repararea Patrimoniului, în cadrul unei conferințe de presă susținută zilele trecute la Primăria Reșița.

În același context, Călin a mai precizat că până la demararea proiectului Moroasa, oamenii din subordinea sa vor interveni cu lucrări în alte părți ale orașului, fiind vizate câteva școli și grădinițe.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

„Până ne apucăm de Moroasa, nu vom pierde vremea, ci vom face câteva lucrări de sistematizare ale curților și liceelor finalizate prin proiectele lui Grațian (Grațian Dobre, directorul Direcției de Investiții și Proiecte Europene – n.r.). Vom face curtea de la Grădinița «Floarea Soarelui», curtea de la Generală Nr. 2, unde lucrările vor începe în perioada imediată. Mi-aș dori ca până la sfârșitul lunii martie să predăm curtea, pentru a muta elevii care acum învață la Universitate în noua școală. De asemenea, tot pentru acest an vom bugeta și curtea de la «Dumbrava minunată», care este în curs de renovare, dar lucrarea de sistematizare ne revine nouă, precum și curtea Liceului «Diaconovici-Tietz», unde vom face încă două terenuri de sport exterioare.”, a precizat Daniel Călin.

Tot pentru acest an, reprezentanții Primăriei Reșița promit că vor finaliza și asfaltarea centurii, tronsonul vizat fiind cel cuprins între Uzina de Apă și strada Primăverii.

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/