Lucrările din Muncitoresc, verificate de edilul-șef

Factorii de decizie din cadrul Primăriei Reșița, însoțiți de edilul șef, Mihai Stepanescu, se deplasează în aceste zile în oraș pentru a verifica stadiul lucrărilor de investiții de pe raza municipiului.

Astăzi, primarul Reșiței, Mihai Stepanescu, împreună cu factorii de decizie din cadrul Primăriei și cu reprezentanți ai AquaCaraș, E-ON Gaz și ai firmei care efectuează lucrările s-au deplasat în zona Muncitoresc pentru a verifica cum se desfășoară munca pe teren.

leader board 728 x 90 px

Atât eu, cât și colegii din cadrul serviciilor primăriei, suntem interesați de modul de derulare al lucrărilor de investiții pe tronsonul 4, zona Centru – Minda, mai exact zona Muncitoresc. Am vrut să văd la fața locului  încă odată traseul, și consider că, împreună cu cei care conduc anumite instituții, am putut să analizăm la fața locului diferite situații locale generate de derularea lucrărilor”, a declarat Mihai Stepanescu, primarul Municipiului Reșița.

În zona respectivă se urmărește refacerea trotuarului, creșterea numărului de locuri de parcare și chiar demolarea unor clădiri care nu au nici o utilitate, și în locul cărora se vor putea construi parcări. Potrivit oficialilor, deși în prezent lucrările sunt realizate numai în proporție de 30%, dacă vremea va fi favorabilă și nu vor fi întâmpinate alte probleme, zona va putea fi refăcută în totalitate până la finele anului.

Comments

  1. tailgunner says:

    Primarul nostru cred ca a fumat ceva bun; nu stiu ce parcari viseaza el, de pe pasajul Nera in sus, tot carosabilul e spart / in constructie si NU LUCREAZA NIMENI la el de o saptamana. La Muncitoresc in fata se merge cu viteza intaia si la fel, nici un muncitor.

  2. carcotarescu says:

    Si parca toate lucrarile trebuiau terminate pana in Septembrie …

  3. Sparrow says:

    Sterpalescu e condamnat de zeii lui teregoveni la lustrul imaginii pe vecie? Aista nu poate face nimic pentru comunitate fara sa-si care presa obedienta dupa el. Devine scabros pe zi ce trece pensatul asta.