Lucrările continuă, nemulțumirile persistă. Cine e de vină? [FOTO]

po 1000x100px (4)
whatsapp image 2022 10 03 at 13.25.51 (2)
explo 1000x200

Lucrările de modernizare aflate în derulare pe Aleea Romaniței din Reșița sunt departe de a fi aprobate de riverani, așa cum spune primarul Nelu Popa. Deși edilul dădea asigurări că oamenii s-au liniștit, lipsa unor informații clare îi face pe cei mai mulți să privească în continuare cu scepticism intervențiile utilajelor.

La final de iulie, pe Aleea Romaniței din Reșița și-au făcut apariția primele utilaje. S-a iscat scandal la auzul veștii că Primăria va distruge spațiul verde, locul de joacă și garajele pe care unii riverani susțin că le-au ridicat cu zeci de mii de euro. Faptul că mare parte a spațiului verde a fost înlocuită cu borduri și pietriș a dus la sporirea nemulțumirilor, chiar dacă primarul Nelu Popa știe cu totul altceva:

„Au început să se liniștească, oamenii au văzut că au apărut borduri frumoase, au văzut că s-a nivelat terenul, că de fapt nimeni nu face ceva rău, ci face în avantajul lor. Eu sunt convins că, în momentul în care parcarea va fi gata, toată lumea va fi fericită”, spunea primarul la final de august.

CITEȘTE ȘI: Încep lucrările în Micro I! Primarul Popa promite peste 60 de locuri noi de parcare pe Aleea Romaniței! [FOTO]

Cu toate acestea, faptul că vor apărea zeci de locuri de parcare noi și trotuare cu pavele nu-i liniștește pe locatari. În aproape fiecare seară, același grup de oameni discută transformările apărute pe timp de zi. Din lipsă de informații exacte, întrunirile au caracterul telefonului fără fir, nimeni nefiind sigur de imaginea zonei la finalul lucrărilor. Așa se face că locatarii au strâns recent semnături la auzul veștii că, pe o porțiune a locului de joacă, vor fi amplasate tomberoanele, fapt cu care nu sunt de acord.

expresb 1000x100
1000x100 (5)
tmc 640
celtic transilvania 1000x100px

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157698005630442″]

Lucrările avansează cu pași repezi, semn că termenul de finalizare (mijlocul lunii noiembrie) va fi respectat. Ce se va întâmpla însă când lucrările vor ajunge la garajele pe care unii spun că le-au ridicat perfect legal? „În afară de cei care mai au câte o murătură pe acolo, câte o bicicletă sau câte un frigider vechi, ceilalți vor fi fericiți”, spune primarul Reșiței.

CITEȘTE ȘI: Popa nu se împiedică de câteva garaje neîngrijite! Aduce buldozerele și impune cu forța civilizația în Micro I!

tmc 640
1000x100 (5)