Lucrări în toi! Vremea urâtă nu-i sperie pe muncitorii care schimbă la față internatul caransebeșean

Internatul din Caransebeș arată tot mai bine și lucrările avansează sub uneltele meșterilor supravegheați de conducerea administrației publice din municipiu. Au fost recepționate camerele destinate sportivilor, iar acum atenția e pe camerele de la parter.

Acoperișul internatului a fost reparat în totalitate, cele 99 de geamuri ale clădirii au fost schimbate cu unele din termopan, parchetul e nou și la fel mobilierul, lenjeria camerelor. Administrația publică din Caransebeș investește o importantă sumă ce ajunge până acum la circa 600 de mii de lei și continuă să transforme unul dintre reperele municipiului.

Sunt în derulare patru contracte care sunt pe finalizare, urmând să dăm drumul la al cincilea contract care înseamnă fațada. Actualmente am rezolvat problema cu acoperișul, problemele camerelor la care am desființat pardoselele pentru că așa cum a fost soluția tehnică abordată a fost greșită. Palul de sub parchet a emis un miros pestilențial și a trebuit să renunțăm la el, înlocuind totul cu parchet laminat. În continuare dorim să ridicăm standardul de trai în acest internat, pentru copii și pentru externi, în momentul în care o să fim gata cu aceste cinci proiecte”, a spus directorul Societății Servicii și Cazare, administrată de Consiliul Local, Ilia Vintilă. Acesta a mai menționat că la parter au fost realizate nouă garsoniere care sunt pregătite să primească oaspeți ai municipiului, la un preț convenabil. Lucrările continuă pentru ca și celelalte spații, până la 22, să ajungă în condiții la fel de bune. Tot parterul va fi gata în cel mult două luni, mai estimează Vintilă.

leader board 728 x 90 px

Posibilitatea de cazare în internat este de circa 250 de locuri, asta însemnând patru copii în cameră, dar pentru ca în fiecare cameră să fie mai mult spațiu și copiii să rămână câte doi, directorul Societății Servicii și Cazare a anunțat că va fi redusă la jumătate capacitatea inițială. În prezent, internatul este ocupat în proporție de circa 70% de copiii care învață în liceele din Caransebeș.

Comments

  1. viorica says:

    Oferta este deja un fenomen! Foarte multi oameni lucreaza cu noi! Asiguram contract legal! Au fost trimise deja primele castiguri! Avem dovada platilor! NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati 300 dolari lunar, lucrand ca operator online, 3 ore pe zi! Va expediem detalii, daca trimiteti textul ”Info” la adresa de email:vioricaflorea53@gmail.com