Lucrări în ritm de melc la creșa din Caransebeș „Constructorul s-a lăsat mult așteptat!”

florin bogdea

City-managerul municipiului Caransebeș este nemulțumit și totodată îngrijorat de lentoarea în care se desfășoară lucrările la noua creșă din cartierul Racovița.

A trecut aproape un an de când Primăria Caransebeș a predat amplasamentul către firma care a câștigat licitația pentru construirea unei creșe în zona Racovița. Proiectul estimat la 16 milioane de lei se derulează prin Compania Națională de Investiții, instituție care, de altfel, a și organizat licitația și a desemnat câștigătorul pentru această lucrare. De la data atribuirii contractului au trecut însă luni bune, timp în care nu s-a întâmplat mai nimic în zonă, constructorul începând organizarea de șantier abia spre finele lunii august, în condițiile în care creșa ar trebui să fie gata în primăvara anului viitor.

Constructorul s-a lăsat cam mult timp așteptat, iar lucrurile în zonă se mișcă greu. Nu știu de ce toate aceste întârzieri, pentru că noi am predat la timp amplasamentul, am făcut curățenie, am pregătit terenul, totul pentru ca ei să se poată apuca de treabă cât mai repede. Din păcate, nu s-a întâmplat așa. Sunt prezenți în șantier cam de vreo trei săptămâni, iar lucrarea ar trebui să fie gata în martie 2024. Au primit ordinul de începere, au și autorizația și ar trebui să lucreze intens când încă vremea mai este frumoasă. Dar asta nu depinde de noi, ci de felul în care se organizează constructorul”, a spus city-managerul Caransebeșului, Florin Bogdea.

1000x200 dacus 02

Potrivit proiectului, creșa din Racovița va avea o capacitate de 60 de locuri, urmând să beneficieze de dotări moderne, săli de joacă, dormitoare, sală pentru festivități, bucătărie, spălătorie proprie, cabinet medical și spații administrative. Prin proiect se are în vedere și montarea de panouri fotovoltaice.

publicitate si promovare online banner maxagro