Stație de asfalt pe șantierul Centurii Timișoara Sud

centura timisoara sud

Antreprenorul Centurii Timișoara Sud își amplasează propria stație de asflat pe șantier. Se apropie de conexiunea cu varianta pe partea de nord.

„Antreprenorul lucrării centurii Timișoara Sud lucrează la organizarea de șantier la conexiunea cu centura Timișoara Nord (DN 6, Calea Lugojului). Au fost amenajate depozite pentru materiale de construcție, atelier mecanic, birouri și urmează amplasarea stației de asfalt”, anunță DRDP Timișoara.

Recent, Direcția de Drumuri ne-a transmis că stadiul lucrărilor a ajuns la 60%. Săptămâna viitoare, constructorul va începe montarea grinzilor la pasajul peste calea ferată din zona localității Chișoda.

În total, la acest pasaj sunt 42 de grinzi, 12 sunt montate anterior și urmează amplasarea a 6 grinzi de 31,5 metri și 30 de grinzi de 26,5 metri fiecare.

centura timisoara sud

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

În ultima perioadă au fost realizate umpluturi cu balast, stabilizări ale terenului, foraje pentru pilonii viitorului pasaj din zona Moșnița Nouă și aprovizionări cu balast.

Noul termen pentru finalizarea celor aproximativ 26 de kilometri de șosea ocolitoare este vara anului viitor. Pentru lucrări, constructorul va primi aproape 400 de milioane de lei.

Din contractual inițial cu fostul antreprenor, CNAIR a plătit 162 de milioane de lei.

 

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/