Timișorenii, chemați la Crosul OncoHelp ca să îi sprijine pe bolnavii de cancer

aparat infuzomat pentru centrul de oncologie oncohelp din timisoara
publicitate si promovare in ziar

La Timișoara are loc, în această toamnă, a patra ediție a Crosului OncoHelp. Timișorenii sunt invitați să facă sport și să să îi ajute pe pacienții cu afecțiuni oncologice.

Prin evenimentul caritabil care va avea loc în 24 septembrie, cei de la Asociația OncoHelp vor folosi fondurile strânse din taxa de înscriere ca să achiziționeze 15 infuzomate. Dispozitivele medicale sunt necesare pentru administrarea cu precizie a tratamentelor perfuzabile, sistemul integrat de control limitând posibilele erori și oferind o și mai mare siguranță pacientului.

„În fiecare zi, zeci de pacienți care urmează un tratament în cadrul Asociației OncoHelp – Centrul de Oncologie OncoHelp sunt conectați la un asemenea aparat folosit pentru administrarea medicamentelor, a sângelui și a produselor sangvine. Infuzomatul calculează automat rata de administrare pe baza concentrației medicamentului în raport cu doza stabilită de medic. Software-ul asigură un nivel foarte mare de precizie în administrarea perfuziei, dar și de control, excluzând erorile umane.”, a explicat doctorul Șerban Negru, președintele Asociației OncoHelp – Centrul de Oncologie OncoHelp Timișoara.

Startul crosului se va da duminică, în 24 septembrie, la Parcul Alpinet (fosta terasă Flora), cu începere de la ora 10, iar traseul este următorul: Parcul Alpinet (fosta Terasă Flora) – Podul Tinereții – Podul Michelangelo – Podul Decebal – Podul Michelangelo – Podul Tinereții – Podul Traian – Parcul Alpinet (fosta Terasă Flora).

Programul Crosului OncoHelp

– ora 09 – distribuirea numerelor pentru înscrierile on-line/înscrierile la fața locului;

– ora 09.45 – încălzirea alături de antrenorul Alex Miu;

– ora 10 – start cursă;

– ora 11 – premierea simbolică a celor care au obținut cel mai bun timp.

* punct de rehidratare la Podul Decebal.

Înscrierile se fac online și la fața locului, în ziua evenimentului, începând cu ora 09. Taxa de participare: 50 de lei.  Donațiile pot fi făcute accesând următorul link https://oncohelp.ro/donații/ sau la fața locului, în urna dedicată donațiilor. Sponsorizările persoanelor juridice pot fi făcute prin completarea unui contract de sponsorizare, document care poate fi descărcat aici.

Anul trecut, cu banii strânși din evenimentele caritabile Crosul OncoHelp și Dovleacul Roz, Asociația a achiziționat 27 de fotolii ergonomice pentru pacienții oncologici. Fiecare astfel de fotoliu are acum nevoie să îi fie alocat câte un infuzomat (pompă volumetrică).

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01