La Timișoara, Aquatim lucrează; mentenanță la hidrantul din fața sediului

sediul Aquatim Timisoara
untitled design set 970x90 px

Intervențiile la rețelele de apă din fața sediului central Aquatim din Timișoara vor întrerupe furnizarea apei pe mai multe străzi. Vezi cine va fi afectat!

Sâmbătă, 4 noiembrie, între orele 8-15 vor avea loc lucrări de mentenanță la hidrantul din fața sediului central Aquatim, situat pe strada Gheorghe Lazăr, nr. 11/A. Pe durata intervenției se va întrerupe furnizarea apei pe străzile: Franz Liszt, Borsec, Nikolaus Berwanger, Gheorghe Lazăr (între străzile Gheorghe Dima și Pictor Ion Zaicu), precum și la Punctul Termic nr. 30, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice, Casa Adam Müller-Guttenbrunn, sediul Aquatim, Liceul Nikolaus Lenau, Consulting Hub, City Business Centre, Prospero, Sky și Bistro 700.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Consumatorii sunt rugați să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

untitled design set 970x90 px

CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/