Lucrări de anvergură pe un bulevard din Reșița. Circulație oprită până la toamnă

1000x100

Lucrările de modernizare efectuate la rețelele de apă și canal vor bloca în totalitate un important bulevard din Reșița. Circulația va fi deviată până în luna septembrie.

Câteva zile bune, circulația pe Bulevardul A. I. Cuza din Reșița a fost blocată parțial pe o bandă, din cauza lucrărilor efectuate la rețeaua de apă și la cea de canal. De săptămâna viitoare însă traficul rutier va fi oprit în totalitate, astfel că șoferii trebuie să folosească ruta ocolitoare prin cartierul Moroasa. Mai precis, Bulevardul A. I. Cuza va fi închis de la intersecția cu Strada Moise Groza, cea pe care se află Inspectoratul de Poliție Județean, până la Blocul 800.

O altă observație importantă este că, până în luna septembrie, în cartierul Moroasa se va institui sens unic pe varianta de urcare spre centrul orașului, pe Strada Sportului și Petru Maior, astfel că mașinile vor circula în același sens, pe două benzi, nu pe una, cum se întâmplă în prezent.

De asemenea, pe străzile Parâng, N. Titulescu, G. Enescu, N. Bălcescu și Gratz, adică pe cele care fac legătură între Bulevardul A. I. Cuza și Bulevardul Revoluția din Decembrie, se va circula pe ambele sensuri, cu oprirea accesului pe artera pe care se efectuează lucrările.

Programul de lucrări, respectiv devierea circulației, se face în perioada 24 iulie – 10 septembrie.