Lucian Voina, noul viceprimar al Reşiţei!

Preşedinţii organizaţiilor judeţene ale PSD şi PP-DD, Ion Mocioalcă şi Valentin Blănariu, au bătut palma pentru susţinerea lui Victor Ponta în turul doi al prezidenţialelor. La schimb, PP-DD primeşte funcţia de viceprimar al Reşiţei!

Social-democraţii din Caraş-Severin se bucură de noi aliaţi înainte de turul doi al alegerilor prezidenţiale. După oficializarea relaţiilor de colaborare cu PLR, PSD Caraş-Severin a încheiat un protocol şi cu filiala judeţeană a PP-DD. ,,Şi în Caraş-Severin s-au intensificat discuţiile cu colegul meu Vali Blănariu. Ieri, în faţa vicepremierului Liviu Dragnea, am ajuns la un acord. Astăzi avem un protocol semnat şi la nivel de Caraş-Severin între PP-DD şi PSD. Prima clauză pe care o vizează acest acord este susţinerea lui Victor Ponta în turul doi al alegerilor prezidenţiale. Nu există politică fără interes. Am fost foarte interesat de acest acord pentru că la nivel de judeţ PP-DD-ul s-a clasat pe locul trei”, a declarat Mocioalcă.

Preşedintele PP-DD Caraş-Severin a explicat la rândul său motivele pentru care a venit alături de Mocioalcă. ,,În urma întâlnirilor avute între liderii PP-DD şi PSD, conducerea PSD a promis că-şi va asuma în jur de 20 din cele 100 de puncte din programul nostru pentru ţară. Am semnat un protocol politic la nivelul judeţului Caraş-Severin, în baza căruia îl vom susţine pe domnul Victor Ponta”, a afirmat Blănariu.

Efectele acestui protocol nu se rezumă însă doar la asta, după cum au recunoscut cei doi preşedinţi. ,,Va exista o colaborare în toate consiliile locale, iar pentru Reşiţa, pe funcţia vacantă de viceprimar noi vom susţine o propunere a PP-DD-ului”, a dezvăluit Mocioalcă. ,,Propunerea noastră este domnul profesor Lucian Voina. În momentul acesta este singurul nostru consilier local”, a completat Blănariu.

Instalarea lui Voina va avea loc, cel mai probabil, la finele lunii, în prima şedinţă de Consiliu Local. Lucrurile par a fi foarte clare, dar ratarea Cotroceniului de către Ponta sau obţinerea unui scor sub aşteptări în judeţ ar putea complica situaţia.

Comments

  1. INa says:

    Nu degeaba se spune ca politica e c….ă!Mai ieri,parcă,guralivul DD acuza PSD şi PNL că sunt pline de ciocoi.E,aflati că nu mai sunt! Ce apetisant e ciolanul…

  2. ale(r)gator says:

    Ca sa ajunga ponta presedinte,psd/ul este in stare de orice.De exemplu,sa/l aduca si pe Tilica Parvulescu de la PRM ca viceprimar(al 3/lea),sa dea banii pt. centrale la fostii abonati CET(nu 250 ci 3000 lei ),fara vreo restrictie ilegala,sa dea ajutoare pt. cei dati afara de la CET,sa spuna ca vor crea locuri de munca,ca Metalul va promova in L1,si daca nu este suficient,ca ne va lua dracu> pe toti!!