Vezi ce a declarat Lucian Isar despre cărășeni!

Ministrul delegat pentru mediul de afaceri, Lucian Isar, a fost astăzi prezent la Reșița. Acesta a stat de vorbă cu reprezentanții administrației publice locale, dar și cu cei ai mediului privat, care au avut mai multe solicitări pentru mai marii de la Guvern.

Lucian Isar a stat astăzi de vorbă cu oamenii de afaceri din Caraș-Severin, le-a ascultat doleanțele și a promis că le va duce mai departe, ca să îi ajute pe cărășeni. Acesta s-a declarat impresionat de prezența în număr mare a celor care creează locuri de muncă în județ. „Pulsul oamenilor de afaceri din județ este vibrant. Faptul că au venit cu toții aici, este un lucru pozitiv. Am notat toate problemele lor și voi încerca să țin cont de ele”, a spus astăzi Lucian Isar.

Alături de acesta, în sala de ședințe a Palatului Administrativ a fost prezent și senatorul PNL, Dan Radu Rușanu. Și acesta a ținut să facă o serie de precizări cu privire la mediul de afaceri din Caraș-Severin, dar nu numai. „Faptul că astăzi, la Caransebeș, s-a ianugurat o investiție care a creat 1.500 de locuri de muncă, ar trebui să le dea încredere antreprenorilor să vină aici și să inițieze afaceri. Forța de muncă este stabilă, ușor calificabilă, iar investițiile sunt pe un trend pozitiv”, a spus liberalul Dan Radu Rușanu.

leader board 728 x 90 px

Ambii au fost prezenți în Caraș-Severin, la invitația primarului Marcel Vela, care a participat la inaugurarea halei de la Caransebeș. „Am inaugurat o hală de producție Skoda. Suntem mulțumiți că că administrația locală, oamenii de afaceri și angajații sunt cu toții satisfăcuți. Partea cea mai bună este că salariile ajung tot în economia orașului Caransebeș. Pot spune că forța de muncă din zona municipiului nostru este caracterizată prin seriozitate, ceea ce o face atractivă pentru cei care vor să investească aici”, a declarat astăzi primarul Marcel Vela.

Comments

  1. vasile says:

    Ce impresionant!
    In 2 luni de la schimbare au si fost create 1500 de locuri de munca!

    Ce minunatie!