Luca Mălăiescu refuză banii primiți pentru inundații!

… însă doar jumătate din cele 2,2 milioane de lei, pentru că podul de la Cireșa nu se poate cârpi!

Primarul orașului Oțelu Roșu spune că este mulțumit de sumele primite de la Guvern pentru că inundațiile din acest an au lăsat în urmă foarte multe probleme, de la reparații străzi, rigole până la repararea podului de la Cireșa, grav afectat de ape. Cu toate acestea, podul nu ar putea fi reabilitat pentru a avea o siguranță a trecătorilor astfel că a solicitat fonduri pentru refacerea lui de la zero.

„Am primit acum de la Guvern 2,2 milioane de lei, din care 1,2 milioane de lei pentru reparații la podul de la Cireșa și 1 milion de lei pentru reabilitarea zonelor afectate de inundații. Dar am discutat la Compania Națională de Investiții și am explicat că banii ar ajuta doar la reparații superficiale și cel mai bine ar fi să-l reconstruim, astfel că am ajuns la un acord ca 1,2 milioane de lei să fie restituiți și în schimb să întocmim un proiect de construire a unui pod nou, care ar cost aproximativ 3 milioane de lei”, ne-a declarat primarul orașului de pe Bistra.

Edilul a mai adăugat că administrația publică locală a contactat o firmă de proiectare și în cel mai scurt timp va depune la CNI documentația necesară noii investiții.