Luca Mălăiescu printre primii la centrul de vaccinare deschis la Oțelu Roșu

Și la Oțelu Roșu s-a dat drumul la centrul de vaccinare pentru comunitate. Cei peste 70 de înscriși pe platforma vaccinare-covid.gov.ro au fost primii vaccinați începând de ieri 13 aprilie. Printre aceștia s-a aflat și primarul Luca Mălăiescu.

Centrul se află în incinta Casei de Cultura (sala mică), astfel că cetățenii se pot programa la medicii de familie, pe platforma de vaccinare sau la call center 021.414.44.25. La centrul de vaccinare din orașul de pe Bistra  în perioada următoare s-a anunțat vaccinarea cu Pfizer.

Centrul dispune de un spațiu pentru primire și completarea documentelor, de un spațiu separat pentru vaccinare și o sală de așteptare pentru cele 15 minute în care ar putea apărea reacții adverse.

Noi am achiziționat materialele sanitare pentru 6000 de vaccinări, ceea ce înseamnă populația de pe Valea Bistrei. Se pot vaccina zilnic 72 de persoane, conform graficului de pe platformă. M-am vaccinat și eu pentru că vaccinul este primul aliat al nostru pentru a reveni la o viață normală”, ne-a declarat primarul Luca Mălăiescu.