Luca Mălăiescu, mulțumit! Bugetul pe 2020, cel mai mare de până acum

Primăria Oțelu Roșu se poate mândri cu cel mai mare buget din toate timpurile. Primarul Mălăiescu este mulțumit, având în vedere că are proiecte de investiții care stau să înceapă.

Aleșii locali au aprobat în ședința de lucru, în unanimitate, bugetul local în valoare de 17,1 milioane de lei, cu 2 milioane de lei mai mult decât anul trecut.

„Pentru noi este o realizare, mai ales pentru mine personal pentru că din mandatele mele este cel mai mare buget de până acum. Anul trecut am înregistrat 15 milioane de lei. Am avut alocări bugetare în acest an de la Guvernul Orban de 8 milioane de lei față de anul trecut de la Guvernul Dăncilă – 6,9 milioane de lei, trebuie să recunosc acest lucru”, a menționat Luca Mălăiescu.

Primarul orașului ne-a precizat și pe ce se vor cheltui banii pe care i-a programat la capitolul investiții, pe primele două trimestre.

„O parte din bani se vor cheltui pe continuarea asfaltărilor pentru primele două trimestre până la încheierea mandatului în sumă de 1,8 milioane de lei, apoi 500.00 lei vor fi alocați pentru modernizarea zonei Gura Jgheabului, plus pavarea trotuarelor de pe strada Crișan, pavarea la blocurile de pe Tineretului și pavare drum de acces de la scările din cartierul Gai, de pe strada Teiului până pe strada Ecaterina Teodoroiu. Am mai alocat 5.000 de lei pentru achiziția și montarea unei bariere de trecere pentru zona de locatari din piața agroalimentară, cu cartere și 30 de telecomenzi. De asemenea o alocare bugetară importantă pentru comunitate este la Spitalul Orășenesc de la care avem o cerere de un an de zile să reparăm tot circuitul țevilor de scurgere, pentru care am alocat 140.000 lei. În acești bani avem cuprinsă și modernizarea grupurilor sanitare la Secția de Interne”, ne-a declarat primarul orașului de pe Valea Bistrei, Luca Mălăiescu.