Luca Mălăiescu își dorește și al treilea mandat de primar. Pentru a fi sigur că visul său administrativ prinde contur!

Deși are în vedere încă un mandat de primar, din 2020, Luca Mălăiescu spune că tot ceea ce se realizează la Oțelu Roșu este, în primul rând, o foarte bună carte de vizită în special pentru oraș.

Deși a avut un început foarte greoi în primul mandat, găsind o situație deosebit de dificilă la primărie, motiv pentru care timp de 2 ani și jumătate s-a achitat doar din datorii, Luca Mălăiescu este de părere că orașul și administrația publică se mișcă bine, într-un ritm impus de investiții pentru care s-au făcut mari sacrificii.

„Dacă ne aducem aminte, circa 2 ani și 4 luni am avut de achitat doar datorii și arierate, a fost într-adevăr o situație dificilă. Am avut perioade când nu am putut să dăm salariile la timp, am avut telefoanele tăiate, nu am avut combustibil la primărie, dar lucrurile au început să intre în normalitate. Şi, cu această ocazie, pot să afirm că în administrația locală oricum nu mi-aș dori altă funcție, de prefect sau de președinte de Consiliu Județean, sau alte funcții descentralizate. Singurul lucru pe care mi l-aș dori, recunosc, este o funcție de parlamentar, un mandat de deputat sau senator”, ne-a declarat primarul Luca Mălăiescu.

leader board 728 x 90 px

Acesta subliniază, însă, că își dorește și cel de-al treilea mandat de primar, pentru a închide proiectele începute.

„Când vezi că lucrurile merg la tine în oraș, că lumea apreciază ceea ce faci, când vezi că, într-adevăr, orașul prinde culoare și când știi că în 2020 încă vor mai fi lucruri de făcut la Oțelu Roșu, probabil voi opta pentru un nou mandat, să realizez chiar tot ce mi-am propus. Adică să putem compara orașul Oțelu Roșu cu un mic orășel din țările dezvoltate”, ne-a declarat primarul Luca Mălăiescu.