Luca Mălăiescu face un apel la mobilizare generală în orașul de pe Valea Bistrei

Starea de urgență instalață la nivel național este explicată de primarul Luca Mălăiescu live pe facebook, invitând totodată oțelarii la calm și la stat în case, pentru că situația se va agrava.

Primarul orașului de pe Valea Bistrei spune că la nivelul Primăriei s-au luat unele măsuri menite să ajute la diminuarea riscului de răspândire a COVID – 19.

Am decis ca de la bugetul local să se acorde fondurile necesare acordării hranei pentru cei care sunt izolați la domiciliu. Sunt cetățeni din orașul nostru care vin din Italia și trebuie să-i acceptăm. Ne-am dorit democrația o respectăm cu toții, dar haideți să fim mai responsabili și conștienți că trebuie să stăm în case, să respectăm aceste reguli și să fim responsabili”, a menționat Luca Mălăiescu.
Edilul orașului de pe Valea Bistrei a mai adăugat că în Oțelu Roșu spații de carantinare sunt prea puține și de aceea trebuie ca cetățenii să stea autoizolați, pentru ca virusul să nu fie răspândit.

1000x200 dacus 02

Am stabilit în Comitetul Local pentru Situații de Urgență ca să fie amenajate la Gura Jgheabului 5 spații cu grup sanitar propriu și la spitalul orășenesc un singur spațiu pentru carantinare, care să coespundă cerințelor”, a precizat primarul Luca Mălăiescu.

 

publicitate si promovare online banner maxagro