„Să nu le luăm utilitățile oamenilor doar pentru că pierd anumite firme care au cumpărat ieftin afaceri profitabile!”

untitled design set 970x90 px

Aflat în autoizolare din cauza riscului infectării cu COVID-19, deputatul Ion Mocioalcă, secretarul general Pro România, a cerut tututor politicienilor să facă front comun în această perioadă complicată, așa cum au dat dovadă când au permis instalarea exact a aceluiași Guvern Orban care fusese destituit prin moțiune de cenzură. 

„Am înțeles că țara are nevoie de un Guvern legitim. Am înțeles și compromisul politic la un moment dat până unde poate merge, am înțeles că pui în funcție același guvern pe care l-ai dat jos acum nici o lună. Guvernul ăsta, așa cum e el, criticabil în totalitatea lui, măcar să aibă inspirația și inteligența să asculte de specialiști. Îi avem pe Streinu Cercel, pe Arafat, pe Rafila, avem medici buni și lor le datorăm foarte mult”, a spus Mocioalcă pentru expressdebanat.ro.

Parlamentarul cărășean spune că medicii își fac treaba foarte bine, dar că, totodată că trebuie gândite anumite măsuri economice. „E clar că de acasă nu poți să faci export, poate doar de inteligență. Marea Britanie propune altceva, nu doar amânarea alegerilor locale un an, ci și soluții de gestionare a crizei generate de COVID-19. Să nu le luăm utilitățile oamenilor doar pentru că pierd anumite firme care au cumpărat ieftin afaceri profitabile de gaz și energie din România. Să nu sărim pe oameni că au restanțe la utilități, băncile să-i păsuiască în aceste momente grele. Eu mă gândesc la amânarea cu 90 de zile a plății facturilor la utilități, a ratelor bancare și a executărilor silite, dar sigur că mai e nevoie și de altele”, a mai comentat Ion Mocioalcă.  

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/