Hurduzeu îl regretă pe Murgu! Spitalul Județean e în momentul actual o instituție foarte, foarte grea!

Alina Stancovici își începe astăzi mandatul de manager la Spitalul Județean de Urgență din Reșița. Deși apreciat, Waldemar Murgu a refuzat să participe la concurs, dar și să explice motivele!

A fost singurul participant la concurs și a obținut o nouă foarte apropiată de 9. E profesor universitar. Începând de astăzi, manageriază însă cea mai mare unitate spitalicească din Caraș-Severin. Chiar din prima zi în care România se află în stare de urgență, în plină criză cauzată de COVID-19. Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, a apreciat actul managerial al lui Waldemar Murgu și a considerat oportun ca acesta să continue. Numai că Murgu nu s-a înscris la concurs! De ce?! Nimeni nu știe! „Mi-aș fi dorit ca actualul manager să își depună dosarul pentru a participa la concurs. El nu și-a depus dosarul. Alina Stancovici, conform raportului comisiei de evaluare, e noul manager al Spitalului Județean. Am fost mulțumit de activitatea lui Waldemar Murgu în funcție, deloc ușoară. Nu am înțeles foarte bine, dar până la urmă sunt problemele dânsului de ce nu a dorit să își depună dosarul”, a declarat Hurduzeu pentru expressdebanat.ro.

Dacă l-ar fi preferat în continuare pe Murgu, asta nu înseamnă că nu va fi un sprijin real pentru Alina Stancovici, asigură președintele administrației județene. „Eu am întrebat-o un singur lucru: dacă se crede în stare să conducă această instituție deloc ușoară. Dacă este să facem o comparație între instituțiile din județul Caraș-Severin, Spitalul Județean chiar este o instituție grea, iar ținând cont de momentul actual, chiar este o instituție foarte, foarte grea”, a mai spus Silviu Hurduzeu. 

tmc 640