„Hai să gândim pozitiv, nu să tot căutăm care e mai penal decât celălalt sau cum să ne dăm la glezne”

Primarul Caransebeșului se declară încântat de investiția de la Văliug a lui Ioan Popa, primarul Reșiței, o investiție care a schimbat fața zonei, atrăgând mii de iubitori de sporturi de iarnă și de distracții, nu doar din vestul țării. Borcean spune că și Muntele Mic va deveni în viitor un pol de atracție pentru turiști.

„Chiar înaintea apariției DGA-ului la primărie, m-am întâlnit la primărie cu domnul consul al Germaniei, rezident temporar în Timișoara, care mi-a povestit că merge la ski pe Muntele Mic și că avem o zonă deosebit de frumoasă, cu perspective pentru dezvoltare. I-am explicat câte lucruri s-ar putea face dacă ar fi și aeroportul funcțional, în condițiile în care suntem atât de aproape de autostradă. Eu, ca primărie, aș vrea să pun la dispoziție autobuze în sezonul rece, care să ducă turiștii pe Muntele Mic.”, ne-a mărturisit primarul Caransebeșului.

În opinia sa, Romeo Dunca, pe care îl apreciază pentru tot ce a realizat în zonă, și Gabriel Olariu, cel care a investit în aeroport, trebuie lăsați în pace. Ei nu au nevoie de ajutor, de șicane, fie că e vorba de un primar, fie de vorbe venite din partea unui funcționar public care caută să fie mai catolic decât Papa, ci doar de liniște pentru a pune în practică ceea ce gândesc.

„Gândiți-vă că ceea ce a făcut Romeo Dunca poate aduce dezvoltare pe toată zona aceasta, nu numai pentru Borlova, Turnu Ruieni sau Caransebeș, ci pentru tot județul. Ceea ce se întâmplă pe Semenic cu meritul lui Nelu Popa și asociații săi care au revitalizat pistele de ski de pe Semenic, la fel. Hai să gândim pozitiv, nu să tot căutăm care e mai penal ca celălalt sau cum să ne dăm la glezne. Așa nu o să evoluăm niciodată, asta este numai la noi o chestiune generalizată. Cum răsare ceva îl tăiem. Îl radem de la rădăcină.”, constată cu amărăciune Felix Borcean.