Lozinci împotriva lui Iliescu, în centrul Reşiţei

Protestatarii din centrul Reşiţei au avut astăzi parte de o reacţie necontrolată din partea unei reşiţence supărate. Femeia scanda şi ea lozinci împotriva Guvernului, dar în momentul în care revoluţionarii l-au amintit pe fostul preşedinte, Ion Iliescu, femeia a luat foc.

O protestatară i-a „urecheat” pe revoluţionari, pentru că au îndrăznit să scandeze lozinci împotriva opoziţiei. Femeia nu avea treabă cu cele adresate împotriva PSD sau PNL, ci cu cele strigate ]mpotriva fostului preşedinte al României, Ion Iliescu.

„Dar ce v-a făcut vouă, revoluţionarilor, Ion Iliescu? Cum vă permiteţi să scandaţi aşa ceva. O ducem rău şi suntem toţi vinovaţi pentru asta. Nu este vina lui Iliescu!”, a spus femeia nervoasă. Şi ca să fie sigură că vocea ei se face auzită a smuls portavocea din mâna revoluţionarului Mihai Orbulescu, şi şi-a strigat nemulţumirea.

În ce priveşte numărul protestatarilor, a fost redus în cea de a unsprezecea zi de grevă. Acest aspect însă, nu i-a nemulţumit pe manifestanţi. Gălăgia pe care au făcut-o le-a dat bătăi de cap şi astăzi locuitorilor din centrul oraşului, care le-au ascultat cu atenţie înverşunarea.