Lotul olimpic de gimnastică se întoarce la Reșița! După Campionatele Mondiale!

Intervenția promptă a primarului Nelu Popa e echivalentă cu rămânerea Centrului Olimpic de Pregătire pentru juniori în orașul de pe Bârzava.

Imaginile cu sala de gimnastică a Clubului Sportiv Școlar Reșița în care se observă infiltrații de apă și mucegai pe pereți l-au revoltat pe edilul-șef și l-au făcut să ia măsuri imediate, chiar dacă imobilul nu aparține municipalității. „A doua zi după articolul dumneavoastră am fost invitat la Primăria Reșița pentru a expune problema și pentru a se găsi soluții. Am fost solicitat de domnul primar Popa și trebuie să-i mulțumesc pe această cale pentru implicare și pentru faptul că va rezolva problema. Dumnealui nu a știut că în sala de gimnastică plouă. I-a spus despre ce este vorba și ne-a promis că în cel mai scurt timp posibil oamenii de la Primăria Reșița vor executa lucrările necesare. Mă bucur că și de data asta domnul primar a arătat mare deschidere și susținere pentru sportul reșițean, pentru sportul românesc.”, a declarat Răzvan Șelariu, antrenorul lotului olimpic de juniori al României.

Din cauza condițiilor improprii din sala CSS, în care la finele săptămânii trecute a început să plouă cu găleata, lotul național a fost chemat de oficialii Federației Române de Gimnastică la București. „Noi avem în luna martie Campionatele Mondiale. Nu ne permitem să ratăm nicio zi de pregătire. Ne vom antrena la București în următoarea perioadă, iar după mondiale ne întoarcem la Reșița. Până atunci avem promisiunea domnului Popa că totul va fi reparat și că ne vom relua activitatea în cele mai bune condiții.”, a adăugat Șelariu.