Complexul sportiv Bega din Timișoara, adus în secolul 21. Începe proiectarea investiției

csbega

Complexul sportiv Bega va fi adus în secolul 21. Asta după ce Primăria Timișoara are în plan să realizeze mai multe lucrări de modernizare și extindere. Deocamdată, investiția se află în faza proiectării, luni fiind semnat contractul în acest sens.

Primăria Timișoara anunță că a mai făcut un pas în ceea ce privește modernizarea Complexului sportiv Bega, aflat pe Intrarea Zânelor. Astfel, luni, a fost semnat contractul pentru proiectare, în urma finalizării cu succes a licitației publice.

Lucrările vor avea ca rezultat un complex sportiv modern, cu două bazine de înot semi olimpice, grupuri sanitare, vestiare și anexe administrative la parter, două săli de gimnastică, una pentru fete și una pentru băieți, grupuri sanitare și spații anexe la etajul I, în timp ce la etajul doi vor fi spații de așteptare, relaxare și administrative”, a informat Primăria Timișoara.

Valoarea contractului de proiectare pentru complexul sportiv Bega este de aproape 140.000 lei, fără TVA, durata fiind de 60 zile. Firma care va realiza proiectarea este 3D Pascal Proiect SRL.

Primăria Timișoara pregătește mai multe proiecte de investiții în infrastructura sportivă de cartier a orașului, bazine, stadioane, baze sportive. A fost finalizată și achiziția pentru servicii de proiectare care vizează refuncționalizarea terenului de sport, reabilitarea și extinderea clădirii existente, inclusiv utilități pentru stadionul de rugby de pe strada Pictor Aman nr. 11, Ronaț”, au transmis reprezentanții instituției.