Loredana Miulescu intră în depresie

Avocata în Baroul Constituţional trimisă în judecată de procurorii anticorupţie pentru trafic de influenţă şi infracţiuni de fals sub semnătură privată suportă tot mai greu starea de arest. Menţinerea măsurii preventive privative de libertate a adus-o în pragul depresiei.

Complicea lui Dorin Militaru în dosarul angăjărilor pe şpagă de la ISU “Semenic” şi în structurile MAI plânge mai tot timpul şi este cu moralul la pământ după ce, atât magistraţii de la Tribunalul Caraş-Severin, cât şi cei de la Curtea de Apel Timişoara, au dispus judecarea ei în stare de arest. Cu toate că şi-a recunoscut vinovăţia de la bun început, Loredana Miulescu va mai sta în arest cel puţin 50 de zile, acolo unde se află de la 20 octombrie.

“Nu mi se pare normal să mai menţii o stare de arest preventiv din moment ce probele sunt în integralitatea lor certificate şi nu mai pot fi influenţate de către inculpată. Mai mult decât atât, atitudinea procesuală a fost una de sinceritate, de recunoaştere a celor două acte materiale. Clienta mea recunoaşte şi regretă fapta. Practic, îşi însuşeşte întreg probatirul administrat în cauză. În opinia mea, menţinerea arestului preventiv este o greşeală”, a declarat avocatul Cosmin Bolosin.