Lolea copiază la CSM Reșița rețetele de succes ale marilor cluburi de fotbal

explo 1000x200

Președintele grupării din Valea Domanului a început schimbările la centrul de copii și juniori, cel care în ultimii ani a însemnat mai degrabă amatorism și risipă de bani decât baza unui proiect serios și de durată.

Lolea nu e deloc mulțumit de ceea ce a găsit la CSM Școlar, lucru care l-a recunoscut și într-o declarație oferită site-ului oficial al rosso-nerilor, csmresita.com.
„E adevărat, nu sunt la fel de mulțumit de centrul de copii și juniori cum sunt de echipa de seniori. Din păcate, avem foarte puțini copii față de cât se investește și față de numărul de antrenori pe care îi avem. Tocmai de asta am schimbat puțin modul de organizare, în sensul că fiecare an de vârstă va avea și program competițional, ceea ce sigur ne va dubla numărul copiilor din curte. Ideal ar fi să ajungem la 12 grupe, la 300 de copii. Acum avem 140-150”, a declarat președintele Viorel Lolea.
Prin această strategie se dorește eliminarea riscului rămânerii unor grupe fără copii, așa cum s-a întâmplat, spre exemplu, cu cea de 1999, în care se mai regăsesc astăzi doar trei juniori. Cel mai important pare a fi însă altceva. „Pentru prima dată, spun eu, avem un plan ambițios și serios, avem un preparator fizic la centru, pe Nelu Botez, și vom mai aduce încă unul. Începem să ne organizăm la fel ca toate echipele importante, vom înființa și grupele 2011 și 2012, cu Dănuț Boltașiu și Cristian Bercseny antrenori”, a mai declarat șeful din Valea Domanului.

banner 970 x 250