Nelu Popa: Drumul spre Văliug nu e circulabil, este execrabil! În Reșița, asfaltul e negru!

Cunoscut ca fiind un iubitor al sporturilor de iarnă, primarul Nelu Popa i-a urecheat subtil pe cei de la Consiliul Județean Caraș-Severin pentru felul în care se ocupă de deszăpezirea drumurilor, catalogând drumul spre Văliug drept execrabil!

Primarul Nelu Popa le-a atras atenția indirect celor de la Consiliul Județean că drumul spre Văliug nu este deszăpezit corespunzător. Este știut faptul că edilul Reșiței petrece destul de mult timp în comuna învecinată Reșiței, așa că parcurge des drumul care leagă orașul de zona turistică. În această perioadă însă, Popa susține că cei de la Drumuri nu-și fac treaba. „Drumul de la Reșița la Văliug nu e circulabil, e execrabil! Din punctul meu de vedere, în primul rând pentru că nu se folosește clorură de calciu, doar lamă și nisip. Au fost numeroase ieșiri în decor, în săptămânile trecute, din câte știu. Nu vreau să învinuiesc pe nimeni. S-ar putea ca oamenii să nu aibă bugetați bani pentru aceste operațiuni. Și eu aș fi curios să știu ce valoare au contractele de deszăpezire pe Reșița-Văliug-Prislop-Semenic, Slatina Timiș și nu numai, în general, pe drumurile județene”.

Ioan Popa le dă o lecție de deszăpezire celor de la Consiliului Județean, oferind exemplul Reșiței, unde, spune edilul, situația este roz, iar asfaltul, negru. „Ce vă pot spune eu este că noi folosim clorura de calciu. În consecință, după cum vedeți, artera principală din Reșița este curată, neagră. E asfalt. Nu sunt probleme din acest punct de vedere. Bineînțeles, nici noi nu putem folosi clorura de calciu pe toate străduțele, Reșița are 320 de străzi, dar drumurile județene ar trebui să fie la asfalt”, este de părere Ioan Popa.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Primăria Reșița a achiziționat inițial 150 de tone de clorură de calciu, din care mai are în stoc aproximativ 60 de tone. Ținând cont de prognoza meteo, municipalitatea a comandat deja alte 100 de tone de clorură de calciu, aparent cea mai bună armă împotriva zăpezii și a poleiului.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/