Loje speciale pentru sponsorii FC Caransebeș și doar 7 lei biletul pentru microbiștii gugulani!

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

După 30 de ani, echipa din municipiul vecin a reușit performanța de a ajunge în Liga secundă. Astfel că intenția finanțatorului, Consiliul Local Caransebeș, este să aducă la stadion cât mai mulți spectatori, astfel încât o parte din costuri să fie acoperite din veniturile proprii clubului.

Mâine, FC Caransebeș susține primul meci oficial din Liga secundă, astfel că atât stafful tehnic, cât și jucătorii trag la victorie, deși echipa Olimpia Satu Mare speră la promovarea în prima ligă a fotbalului românesc. Indiferent de rezultat, sportivii promit spectacol mâine în teren. Microbiștii trebuie să știe că meciul începe la ora 11.00, iar un bilet costă 7 lei. În cazul în care doresc un abonament pe baza căruia să intre ulterior la toate meciurile echipei, prețul acestuia este de 75 de lei.

,,Am vrut să fie cât mai ieftin ca să vină cât mai multă lume. Suntem mulțumiți dacă se acoperă măcar organizarea meciului respectiv. Cred că este foarte posibil, având în vedere afluxul de oameni de la stadion, a spus Marcel Vela, primarul municipiului Caransebeș.

În plus, ca să facă economie la buget, deja municipalitatea a achiziționat un microbuz pentru sportivi, astfel încât costurile legate de deplasare să fie mai mici.

,,S-a atribuit și un microbuz de 19 locuri pentru transportul echipei sau al juniorilor pentru că sunt deplasări foarte lungi, jucăm cu echipe cu renume aflate la depărtare de Caransebeș și dorim să economisim costurile de transport. Sunt convins că în această perioadă, după acomodare, după ce va începe prima etapă, rezultatele pe care le vom obține vor aduce satisfacție microbiștilor, pentru că tot efortul administrativ financiar a fost la solicitarea cetățenilor care își doreau ca și Caransebeșul că aibă o echipă în Liga a II-a, a adăugat edilul-șef.

untitled design set 970x90 px

Nici potențialii sponsori ai echipei nu au fost lăsați la o parte. Asta, pentru că în prezent se gândește structurarea tribunei, în așa fel încât atât finanțatorii principali, cât și cei secundari să aibă o poziționare cât mai bună și să urmărească spectacolul oferit de jucători.

 

 

banner td untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/