FOTO: Echipa de top a gugulanilor, lansată oficial de Marcel Vela: ,,Suntem un oraș destul de mic care susținem o echipă mare!”

Echipa pentru care bat în același ritm inimile tuturor gugulanilor a fost lansată astăzi la sediul Primăriei Caransebeș într-o atmosferă încărcată de ambiții și mari speranțe.

Toți jucătorii echipei FC Caransebeș, în frunte cu stafful tehnic și conducerea au fost invitați la sediul municipalității, pentru a marca oficial debutul în Liga secundă. Aceștia au demonstrat pe parcursul sezonului trecut că fac parte dintr-un lot omogen, foarte bine acoperit pe toate compartimentele. Deși sunt conștienți că va urma un sezon greu, jucătorii au declarat astăzi că vor face tot posibilul să nu dezamăgească finanțatorii, conducerea și suporterii care le-au fost alături atât în momentele bune, cât și în cele mai puțin bune pe tot parcursul sezonului încheiat. Ambițiile lor nu se opresc aici, ci sportivii vor să își demonstreze în continuare profesionalismul, astfel încât să arate că ascensiunea în cel de al doilea eșalon al fotbalului românesc nu a fost doar o pură întâmplare. Deși echipa nu dispune de un buget de nivelul acelora care tind la promovare, jucătorii promit că nu se vor da la o parte din teren, ci vor face dovada că sunt adevărați cavaleri, care vor lupta până la capăt în turnirul în care s-au avântat.

,,Consider că acești tineri, dincolo de a face o meserie pentru care sunt plătiți, ei fac o pasiune din sportul acesta. Pasiunea s-a transformat în profesie și acum este meserie. Eu, ca reprezentat al sponsorului, nu am stabilit un obiectiv operativ care să pună presiune pe jucătorul care practică fotbal din pasiune, așa cum se întâmplă în alte cluburi. Eu am evitat să pun presiune, pentru că vreau ca jucătorii când intră pe stadion să joace din plăcere, să dea tot ce au mai bun din bucurie și ambiție, nu de frică. Dacă fiecare jucător pune suflet pe teren, putem ajunge la o figură frumoasă. Suntem un oraș destul de mic care susținem o echipă mare”, a declarat astăzi Marcel Vela, cu prilejul lansării oficiale a FC Caransebeș. Edilul-șef ținut însă să le pună în vedere tinerilor sportivi faptul că principalul finanțator al lor sunt locuitorii municipiului de pe Timiș și Sebeș, pe care trebuie să îi privească cu respect.

[slickr-flickr search=”sets” set=” 72157646548665639″]

Ce target are echipa?
În sala de ședințe a administrației publice locale au fost prezenți 23 de jucători, dar și antrenorul FC Caransebeș, Sorin Bălu, care a ținut să mulțumească primăriei pentru sprijinul acordat.

 ,,Vom face tot ceea ce va depinde de noi pentru a fi câștigători. Suntem aici pentru a face o figură frumoasă în acest campionat și să fim, alături de echipa de volei, o mândrie a orașului. Obiectivul nostru este să câștigăm cât mai multe meciuri și, în primă fază, la anul să jucăm în aceeași ligă”, a spus antrenorul gugulanilor.

,,A fost o luptă grea, dar cu un final fericit și sunt bucuros că am reușit să promovăm. Un lucru foarte important a fost sprijinul de la autoritățile locale. Sper ca și anul acesta să ne îndeplinim obiectivele, așa cum am reușit și anul trecut. Adică să rămânem în liga a II-a”, a spus căpitanul echipei, Goșa Gheorghe.

,,Am venit aici pentru proiectul care mi-a fost prezentat, un proiect serios, o echipă pregătită pe care i-am mai întâlnit acum trei ani și sper să aducem oamenii la stadion. Am înțeles că de foarte multă vreme comunitatea nu a mai avut echipă în liga a II-a”, a declarat și Gabi Precup, mijlocaș central al FC Caransebeș.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157646548688959″]

Din cine este format lotul?

Jucătorii au fost nominalizați de antrenor, în ordinea în care s-au așezat în sală: Fabian Himcinschi – atacant, vine de la Poli Timişoara, Mario Muscă – mijlocaş, vine de la Viitorul Constanţa, Andrei Artean – mijlocaş, a jucat şi în ediţia anterioară la FC Caransebeş, Adrian Ganea – mijlocaş (Viitorul Constanţa), Negoescu Cosmin – atacant (FC Caransebeş), Sorin Gheju – antrenor secund şi jucător (FC Caransebeş), Daniel Doran – antrenor cu portarii, Andrei Dicu – fundaş central (Minerul Motru), Dragoş Săulescu – mijlocaş dreapta (FC Caransebeş), Alexandru Ologu – mijlocaş stânga (ASA Târgu Mureş), Radu Barbu – fundaş central (Târlungeni), Sabin Lupu – mijlocaş (Pandurii Tg. Jiu), Valentin Coca – portar (Poli Timişoara), Gheorghe Goşa – căpitanul echipei (FC Caransebeş), Elvis Dârvaru – atacant (Corvinul Hunedoara), Alexandru Manea – fundaş (Gloria Arad), Cătălin Bujor – portar (Gloria Arad), Gabriel Precup – mijlocaş, (Universitatea Craiova), Făeniş – mijlocaş dreapta (Metalul Reşiţa), Bogdan Centea – mijlocaş stânga (Mama Mia Becicherecu Mic), Cristian Poiană – mijlocaş central (FC Caransebeş). Alţi trei jucători nu erau prezenţi la lot din cauza unor probleme medicale. Este vorba despre Sorin Buşu, venit de la Craiova, Cristian Suru, a evoluat tot la FC Caransebeş, şi portarul Octavian Rusu, de la Mama Mia.

Pe lângă aceștia, din staff mai fac parte: managerul sportiv al clubului, Sorin Boiangiu, noul preşedinte, Cosmin Popovici, şi organizatorul de competiţii Gabriel Ţurcaş.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/