Locuri pe podium pentru jandarmii cărășeni

Jandarmii cărășeni s-au dovedit a fi și foarte buni înotători, pe lângă abilitățile lor de a păstra ordinea și liniștea publică. Astfel, au obținut locurile I, II și III la campionatul de înot pe țară.

Pe când o delegație de jandarmi s-a ocupat de festivalul de la Gărâna, în acest sfârșit de săptămână, doi dintre ofițerii Jandarmeriei au plecat la Brăila, unde au obținut locuri pe podium în cadrul Campionatului de Înot al Ministerului Afacerilor Interne. „Lotul reprezentativ al Jandarmeriei Române a fost condus de către adjunctul inspectorului-şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin, locotenent colonel Tobă Alexandru, care a obţinut locul I la proba 100 m liber, bărbaţi peste 35 ani, şi domnul căpitan Năsturel David, ocupant al locului al II-lea la proba  50 m liber, bărbaţi peste 35 ani”, se precizează într-un comunicat de presă.

De asemenea, cei doi ofițeri cărășeni au reprezentat, alături de alți jandarmi din țară, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, ce a obținut medalia de bronz la proba de ștafetă. În urma acestei competiții, jandarmii cărășeni au avut onoarea să fie premiați de dubla campioană olimpică la înot, Diana Mocanu.