Locuri de muncă pentru cetăţenii din Anina! Se deschide o fabrică de ceai!

Veste bună pentru locuitorii orașului Anina! Curând, în urbea condusă de Gheorghe Românu se va deschide o fabrică de ceai, lucru care va genera și câteva locuri de muncă!

Dacă recent Primăria Anina a bătut palma cu o asociație din Germania (Asociația Standpunkt e.V. din localitatea bavareză Greußenheim) pentru gestionarea câinilor fără stăpân, se pare că administratorul asociației, o nemțoaică, după cum a explicat edilul Românu în cadrul unui interviu acordat pentru expressdebanat.ro, i-a transmis acestuia o scrisoare de intenție precizând că își dorește să investească într-o fabrică de ceai pe raza UAT-ului pe care-l conduce.

„În sensul acesta, doamna a început să investească în Anina. Vorbim aici de două clădiri și 16 hectare de terenuri fânețe, terenuri la care nu are voie să le schimbe destinația”, a punctat primarul.

Șeful administrației publice locale din urbea cărășană s-a arătat bucuros de intențiile investitorului străin, acesta urându-i „să găsească atâția muncitori câți dorește și la calificările de care are nevoie”.

În primă fază, așa cum a dat de înțeles primarul, va fi nevoie de un număr de aproximativ 30-40 de persoane care să-și desfășoare activitatea în cadrul fabricii de ceai.