Locuitorii din Oțelu Roșu au ales, primarul execută! Xonia și Minodora vor urca pe scenă la Serbările Verii!

Primarul Luca Mălăiescu i-a întrebat pe locuitorii din Oțelu Roșu pe cine vor să vadă de Serbările Verii, iar oamenii au ales. Minodora și Xonia sunt cele două artiste care vor urca pe scenă la sfârșitul săptămânii viitoare.

În acest an, Serbările Verii vor aduce în Oțelu Roșu două artiste celebre, care abordează genuri de muzică diferite. Este vorba despre Minodora și Xonia. Cele două vor concerta sâmbătă, 20 august, pe platoul de la Combinat. Primarul Luca Mălăiescu a organizat un sondaj pe Facebook pentru ca oamenii pe care îi reprezintă să poată decide care vor fi artiștii cap de afiș anul acesta. Utilizatorii au putut alege între Xonia, Minodora, Alessia și Tavi Clonda, iar câștigătoare au fost primele două. Acestea nu sunt însă singurele voci care îi vor încânta pe spectatori. Din program nu va lipsi muzica populară.

VINERI, 19 august: orele 18.30 – 23.00 – Gabi Zaharia, Lucian Drăgan, Aura Rovo, Nicu Miulescu, Nicoleta Anculia, Nică Moacă.

leader board 728 x 90 px

SÂMBĂTĂ, 20 august: orele 18.30 – 23.00 – Gloria&Balkan, Olivera Petcov, Minodora, Xonia.

DUMINICĂ, 21 august: orele 18.30 – 23.00 -Narcis Goian, Felicia Stoian, Liliana Chiosa, Nicu Novac, Andrei Ilea, Denisa Sârboaica, Remus Vălungan, Gabi Stanciu și orchestra condusă de Rică Vulpe.

Pe lângă muzică, organizatorii (Primăria și Consiliul Local) care au alocat 10.000 de lei pentru acest eveniment, au oferit locuri pentru amenajarea de terase unde se pot servi mici, bere, băuturi răcoritoare și dulciuri. De asemenea, se pot comercializa tot felul de produse de îmbrăcăminte, încălțăminte, haine din piele, jucării și multe altele.