Loc de poveste! Festivalul sărbătorilor de iarnă în Parcul „George Enescu”

targul de craciun lugoj
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Asociația FOA – Fusion of Arts organizează, în Parcul „George Enescu” din Lugoj, din 1 până în 24 decembrie, Festivalul sărbătorilor de Iarnă.

Parcul, care va beneficia de iluminat festiv, „se va transforma într-un loc desprins din povești, ideal pentru momentele unice trăite alături de prieteni și familie și va oferi o experiență magică, în spiritul sărbătorilor de iarnă”, asigură Flavia Rosana Căpraru, coordonatoarea activităților Asociației FOA din Lugoj.

Organizatorii pregătesc ateliere, programe artistice, concerte, spectacole, activități și experiențe inedite pentru copii, tineri și adulți, în premieră pentru Lugoj, care vor întreține spiritul sărbătorilor.

Festivalul sărbătorilor de iarnă este un proiect cultural educativ finanțat din bugetul local al Municipiului Lugoj și organizat de Asociația FOA – Fusion of Arts.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
publicitate in Stiri de Timisoara si Resita gif card de energie dacus 1000x100

„Deschiderea oficială este în data de 1 decembrie, ora 18.00, zi în care iluminatul festiv va crea o atmosferă de basm. Echipa FOA pregătește numeroase evenimente. Vă invităm să fim o comunitate unită, să ne bucurăm de sărbători ca într-o mare familie lugojeană, să fim uniți și solidari cu cei care au nevoie, să fim mai buni și să iubim mai mult. Festivalul Sărbătorilor de Iarnă de la Lugoj este un nou concept  cultural  educativ al  orașului, concretizat  prin alegerea  inedită a locației – Parcul George Enescu, amenajarea diferită a spaţiului, o abordare diferită a activităţilor şi evenimentelor care se vor desfăşura aici începând cu data de 1 decembrie până în 24 decembrie. Ar mai fi de amintit varietatea activităților, evenimentelor și spectacolelor propuse, conectarea companiilor cu comunitatea și creştere a gradului de conştientizare a publicului, în ceea ce priveşte importanţa tradițiilor și valorilor care au contribuit la ceea ce suntem astăzi”, adaugă Rosana Căpraru.

Programul primelor zile cuprinde joi, 1 decembrie, ora 18.00 – Deschidere festival (Fanfara Bega, Ansamblul Hora Belințului, Sorina Bălan Laszlo, Ancuța Cosovanu), ora 19.00 – Taraful Titel Brestovicean, Dana Gruescu, Toni Bagiu, Dorin Biriș Coșbuc și un foc de artificii, programat la ora 21.00. Vineri, 2 decembrie, de la 18.00 vor concerta artiști locali (Angelo Iancu, Larisa Danciu, Maria Jipa, Anne Logoș) și de la 19.00 cunoscuta formație Springtime Band 2.1. Programul continuă sâmbătă, 3 decembrie, de la 18.30, cu un concert Lupus Dacus, iar duminică, 4 decembrie, de la 18.00, cu DJ Samba.

Vineri, 9 decembrie, de la 18.00, DJ Silviu și DJ Lucian vă propun un „Decembrie Retro”, iar sâmbătă, 10 decembrie, de la ora 18.00, veți putea urmări „Decembrie Folk”, cu Vasile Gondoci, George Popovici, Cristian Buică, Marius Bațu, Mircea Vintilă. Duminică, 11 decembrie, este programat recitalul Andrea Vlas Band (ora 18.00). Programul zilei de sâmbătă, 17 decembrie, cuprinde un spectacol al Teatrului Merlin (11.00) și două concerte: Hara (19.30) și Argatu (21.00). Sâmbătă, 23 decembrie, Road Patrol MC Lugoj vă propune acțiunea Moș Crăciun pe motor (ora 18.00), urmată de concertul altei trupe îndrăgite Lugojeni – MIST (ora 19), și de un spectacol pirotehnic Amor Flamis (ora 20.00). Sâmbătă, 24 decembrie, sunt programate: 11.00 – Fabrica de jucării FOA, 18.00 – atelier pentru copii „Teatru pe Rochie” (FOA) și, de la ora 19, concertul Ad Libitum Voices. În zile de marți – miercuri – joi (6-8, 13-15, 20-22 decembrie) vor avea loc programe artistice ale instituțiilor, școlilor, organizațiilor și corurilor din oraș.

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/