Te binecuvântez, Românie! Spectacol cultural de excepție la Caransebeș!

concert cbes
Stiri publicitate la Iulius Mall Timisoara po 1000x100px (3) Stiri si Publicitate din Baile Herculane pentru Timisoara si Resita untitled design set 970x90 px

Sărbătoarea Sfântului Andrei aduce la Caransebeș un nou spectacol de anvergură, marca Adrian Dumbravă, managerul Spitalului Municipal din municipiu.

Evenimentul cultural este organizat cu binecuvântarea și participarea Preasfințitului Părinte Lucian, Episcopul Caransebeșului și sunt invitați toți cei care doresc să serbeze Ziua Națională a României în armonii muzicale patriotice de excepție.

Spectacolul  intitulat „Te binecuvântez, Românie” va fi susținut astăzi, începând cu ora 18, în sala de spectacole a Casei de Cultură din Caransebeș, de Corala Contrast, avându-i ca soliști pe Andreea Voica, Răzvan Rădos și Mihai Prelipcian.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
Stiri din Timisoara Capitala Europeana Culturala, evenimentele continua si in 2024 1000x100 edb

Printre invitați, se numără actrița Paula Maria Frunzetti, Deian Galetin (acordeon), Alexandru Cena (pian), Grigore Teodorescu (percuție), Andrei Candrianu (trompetă) și Cristian Duță (vioară). Concertul dedicat zilei de 1 Decembrie va fi sub bagheta dirijorală a lui Vasile Bădescu și Răzvan Rădos.

Evenimentul, la care intrarea este liberă, stă sub patronajul, Episcopiei Caransebeșului, Casei de Cultură a Municipiului Timișoara și Casei de Cultură „George Suru” din Caransebeș.
Stiri si Publicitate Timisoara, Resita, Hotel Versay aprilie 980x120 px Stiri din Resita si Timisoara banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/