Deasupra norilor, deasupra tuturor! Avalanșă de zâmbete și un munte de distracție!

montis 556

Spectacol al naturii pe Muntele Mic, imagini care îți taie răsuflarea și de care trebuie obligatoriu să te bucuri. Asigură-ți locul pe munte pentru minivacanța de 1 Decembrie! 

Vești proaspete au sosit de pe Muntele Mic: zăpadă este din belșug, temperaturile scăzute au permis operatorilor de turism să producă zăpadă, iar pârtiile sunt pregătite pentru primii turiști. S-a dat startul sezonului de iarnă, hotelurile și pensiunile își redeschid porțile, iar muntele fascinează, ca de obicei, prin peisajele de poveste.

Când spui Muntele Mic, spui aventură, adrenalină, zile de neuitat în colțul de rai pentru care merită să pui la bătaie toți banii. Cu sume importante investite în ultimii ani, Muntele Mic devine din ce în ce mai atractiv de la an la an, asemeni unui magnet care atrage turiști din toate colțurile lumii. O completare perfectă între natură și om, armonie și eleganță  în fiecare colț al muntelui.

m mic

Este zona perfectă, atât pentru copii, ce abia așteaptă bulgăreala și întrecerile cu săniuța, dar și pentru iubitorii sporturilor de iarnă pline de adrenalină și provocări.  Desigur că într-un astfel de peisaj bucuria este completată și de către operatorii de turism entuziasmați că, din nou, pensiunile se vor umple la capacitate maximă.

Brazii, muntele, pădurea din apropiere, căbănuțele cochete, toate te duc cu gândul la Alpii Elvețieni, zona fiind perfectă pentru familii, gașcă de prieteni sau cupluri. Ofertele de cazare sunt variate și gândite pentru toate categoriile de turiști. Pentru cei care aleg luxul, Montis Hotel&Spa pune la dispoziție o experiență unică, un sejur de 4 stele, răsfăț la spa și piscină după o zi plină de activități, meniul bogat din restaurant și băuturi atent alese, iar astăzi, de Sf. Andrei este programată cea mai tare petrecere alături de Event Sound Dj.

expresb 1000x100

montis 3333

Nu există loc mai potrivit să te bucuri de cea mai magică sărbătoare din an, decât la munte, iar pentru cei mai îndrăzneți, Schitul de pe Muntele Mic sau Crucea Albă de la cota 1.670 pot fi două motive perfecte pentru a lua la pas muntele, fiind o drumeție care vă va încărca cu multă energie. Voi alegeți cum doriți să vă fie zilele în colțul de paradis numit Muntele Mic.

m mic 6

wesky 4

wesky 3

1000 x 200 gif