Liviu Spătaru: „Binele nu a mai venit, iar Dumnezeu ne-a uitat sau ne-a pedepsit… Tineri, ieșiți la luptă, pentru că nu se mai poate!“

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Primul prefect al judeţului Caraş-Severin, produs al Revoluţiei din 1989, Liviu Spătaru a ţinut să sublinieze public, acum, la 29 de ani de la evenimentele din Decembrie ’89, că tinerii care au schimbat regimul comunist s-au lăsat apoi conduşi „de manipulatori criminali, securiști și comuniști reformați“!

În decembrie 1989, revoluţionarul Liviu Spătaru avea vârsta de 30 de ani. Acum, după alţi 29 de ani, perioadă în care a fost şi prefect al judeţului, şi deputat de Caraş-Severin, şi primar al municipiului Reşiţa, dar şi ctitor şi fost rector al Universităţii „Eftimie Murgu“ Reşiţa, Liviu Spătaru lansează un apel către tinerii de azi.

promovare banner maxagro

„În Decembrie ’89 generația noastră a avut responsabilitatea și curajul de a face Revoluția! Incompletă, pentru că, lipsiți de informații și împinși doar de elan și vocație, ne-am lăsat conduși de manipulatori criminali, securiști și comuniști reformați. Am fost cu pieptul deschis în fata gloanțelor, cu speranța în Dumnezeu și Bine. Binele nu a mai venit, iar Dumnezeu ne-a uitat sau ne-a pedepsit… Azi, după ceva mai mult de o generație, jertfa noastră este trecută în uitare sau în derizoriu! Azi e la fel de multă nevoie de o Revoluție, dar de una completă. Vor mai găsi tinerii de azi ceva din seva risipită degeaba de noi acum 29 de ani? Tineri, să nu repetați greșeala noastră, nu amestecați generațiile! Dar ieșiți la luptă, pentru că nu se mai poate!“, este mesajul transmis zilele acestea, pe pagina sa de Facebook, de către Liviu Spătaru.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/