Liviu Almăşan: „Oamenii sunt sătui de promisiuni! Există oraşe în România care arată altfel, dar cred că la Oraviţa nu a fost omul potrivit”

Alegerile locale din acest an îi determină pe cetățenii UAT-urilor din Caraș-Severin să nu-și mai dorească s-audă nici măcar un cuvânt de la cei care le vor cere votul încrederii pentru a-i reprezenta în următorii patru ani. Se-ntâmplă și la Oravița, acolo unde candidatul Pro România pentru scaunul de edil încearcă să le explice oamenilor cât de mult înseamnă omul potrivit la locul potrivit.

„Din ce am constatat în teren, să știți că oamenii sunt sătui de promisiuni! În foarte multe locuri m-am lovit de persoane care nici nu voiau să asculte ce aveam de spus deoarece considerau că toți primarii sunt la fel sau, mai bine zis, că toți candidații înscriși în lupta pentru Primăria Oravița sunt la fel. De 30 de ani au făcut promisiuni, iar, când au ajuns la putere, au uitat de cetățeni. Am încercat să le explic faptul că există orașe în România care arată altfel și asta tot datorită edililor. Ei sunt cei care s-au implicat și cred că la Oravița nu a fost omul potrivit care să lupte pentru a schimba lucrurile”, a explicat omul de afaceri Liviu Almășan, după nenumărate întâlniri cu electoratul din orașul Văii Carașului.

Candidatul ales de formațiunea condusă de Victor Ponta pentru a cârmui destinele orăvițenilor în următoarea perioadă s-a ferit să le facă locuitorilor urbei promisiuni deșarte, întrucât, spune el, nu știe cu ce situație se va confrunta, dacă va ieși triumfător în data de 27 septembrie. Cu toate acestea, una din prioritățile consilierului local cu o experiență de două decenii în administrația publică rămâne soluționarea lucrurilor în problematica apei și canalizării:

„Eu le-am spus oamenilor că nu vreau să le fac promisiuni! Cele propuse în campanie sunt obiective pe care vreau să le-ndeplinesc, dar, ajungând la primărie, s-ar putea să mă lovesc de cu totul altceva și să fie nevoie să schimbăm puțin lista de priorități. Chiar și așa, nu voi renunța în a livra soluții vizavi de problemele în privința apei și canalizării. Cred că aceste lucruri sunt prioritare pentru a trăi într-un oraș al secolului XXI. Sunt străzi unde nu există deloc apă și canalizare. Oamenii în vârstă nu mai pot să-și care apă în casă. Trebuie extinsă rețeaua actuală de canalizare”, a mai ținut să atragă atenția Liviu Almășan, cel care va duce o luptă aprigă pentru a aduce prosperitate orăvițenilor cu nimeni altul decât cu edilul în exercițiu, Dumitru Ursu.

(E)