Liviu Almăşan face rezumatul campaniei electorale: „S-a jucat foarte murdar şi se continuă”

Pe ultima sută de metri a campaniei electorale, candidatul Pro România pentru șefia Primăriei Oravița, Liviu Almășan, continuă să scoată în evidență lipsa de fair-play a principalului său contracandidat, edilul Dumitru Ursu, acesta punctând că și-ar fi dorit, mai degrabă, o confruntare față-n față cu principalul său adversar decât să fie ținta atacurilor venite din partea acestuia utilizând nenumărate conturi false pe rețelele de socializare.

„În această campanie electorală s-a jucat foarte murdar și se continuă. Domnul primar și cei din administrație au avut timp să își pregătească foarte multe conturi false pe rețelele de socializare, unele dintre ele avându-le de acum patru ani. Au un aparat format din foarte multe PFA-uri plătite din bani publici și nu au făcut niciodată un raport ca să vedem pentru ce își primesc banii. Ca atare, se lucrează cu aceste conturi false”, a tras atenția Liviu Almășan.

Omul de afaceri cu o vastă experiență în administrația publică nu înțelege nici astăzi, la doar câteva zile distanță până când electoratul va fi chemat la urne, adevăratul motiv pentru care primarul Ursu a spus „pas” unei confruntări în condițiile în care orașul de pe Valea Carașului are atâtea probleme, iar cetățenii așteaptă să li se aducă la cunoștință soluțiile:

„Nu știu de ce nu vrea să se discute față-n față. Eu am vrut o confruntare cu domnul primar. Sunt atâtea probleme în Oravița pe care aș fi vrut să le discutăm. Poate că dânsul are contraargumente și sper că poate va veni cu un cont adevărat pe rețelele de socializare prin intermediul căruia să facă dezmințiri, asta dacă tot nu a vrut să facem o confruntare”.

(E).