Liviu Almăşan, după pierderea alegerilor în faţa primarului Ursu: „Pentru mine, a fost dezamăgitor! Nu cred că lucrurile se vor schimba în bine”

Candidatul Pro Romania, Liviu Almășan, înscris în lupta pentru șefia Primăriei Oravița și totodată principalul adversar al edilului în funcție, spune despre rezultatele alegerilor din 27 septembrie că au fost, din punctul său de vedere, dezamăgitoare, ținând cont de nemulțumirile electoratului față de administrația Ursu, omului de afaceri fiindu-i greu să creadă că lucrurile se pot schimba în bine în următorii patru ani, mai ales că social-democratul Ursu conduce destinele orăvițenilor de mai bine de opt ani.

„Nu cred că lucrurile se vor schimba în bine de acum încolo, iar, din punctul meu de vedere, pot spune că rezultatul alegerilor a fost dezamăgitor. Peste 1.000 de oameni l-au votat totuși pe actualul primar având în vedere cele prezentate și foarte multe lucruri pe care electoratul le cunoștea, lucruri pe care eu le-am explicat cu bună credință. Dar așa este în democrație. Trebuie să mergem înainte.”, a subliniat Almășan.

În plus, reprezentantul Pro România, cu o vechime de două decenii în administrația publică, are și o explicație vizavi de scorul obținut weekendul trecut, scor care îl plasează pe Dumitru Ursu la cârma orașului de pe Valea Carașului până în 2024:

„Așa cum spuneam, adversarul meu a fost ales doar de către o treime din cetățenii urbei. Ceilalți au fost dezamăgiți și au rămas în continuare dezamăgiți. Mă întâlnesc cu foarte mulți oameni care îmi spun: «Nu am votat cu actualul primar». Da, este adevărat, dar au votat un alt candidat. Prin urmare, voturile s-au împărțit și astfel candidatul PSD a reușit, cu o treime din voturi, să câștige”.