FOTO: Metalul Reșița obține un punct

Gruparea din Valea Domanului a reușit doar un egal în primul meci oficial al anului 2014. Rosso-nerii au fost ținuți în șah de ultima clasată, Minerul Motru, la capătul unui meci în care reșițenii au dominat partida, dar cu puține faze de gol.

Liga a II-a s-a reluat astăzi, după o pauză de trei luni. În cadrul etapei a XV-a, Metalul Reșița s-a deplasat la Motru, însă elevii antrenați de Marian Pană nu au reușit să rupă gura târgului, înregistrând primul semieșec în drumul lor spre calificarea în play-off.

Reșițenii au pus stăpânire repede pe meci, reușind să își creeze numeroase ocazii de gol încă din debutul partidei. În minutul cinci, Octavian Vasile, căpitanul rosso-nerilor, a centrat perfect, însă fundașii gazdelor au îndepărtat repede pericolul. Același jucător a irosit o importantă șansă de gol a rosso-nerilor în minutul 18, atunci când șutul lui a fost respins peste poartă de către goalkeeperul gazdelor.

În minutul 41, gazdele irosesc cea mai mare ocazie de gol, minut în care s-a petrecut o fază controversată  în careul oaspeților, gazdele solicitând o lovitură de pedeapsă. Aceștia au invocat faptul că mingea șutată de Chirea a fost respinsă cu mâna de unul dintre fundașii roș-negrilor.

Minerul Motru: D. Popescu – Traşcă, Iclănzan, Dicu (cpt.), N. Neacşu, Nicoloff, Şoo, Speroni, Chirea – Stoenac, P. Trifu. Au mai intrat Schînteie, Unguru și Șoo. Antrenor Gabriel Zahiu.

Metalul Reșița: Zimmermann – R. Cristian, Cr. Apostol, Nogo, Murgoci, Breşneni, Vaştag, O. Vasile (cpt.), Szabo, Opriţa, S. Mureşan. Au mai intrat Popescu, Stoica și Liuba. Antrenor Marian Pană.

Live text Motru - Resita

Express de Banat va transmite astăzi Live Text meciul din Etapa a 15-a, Liga a II-a, dintre Minerul Motru şi Metalul Reşiţa.

fotbal resita1

Min 90: 0-0, rezultat final!

Min 80: Lovitură liberă, de la 19 metri, pentru reşiţeni. Vaştag execută, dar mingea se duce în zid şi apoi părăseşte terenul de joc.

Min 72: Cartonaş galben şi pentru fundaşul oaspeţilor Nogo Salif. Lovitură liberă pentru Minerul Motru, însă Zimmerman respinge îndepărând pericolul.

Min 67: Daniel Opriţa primeşte cartonaş galben pentru simulare.

Min 63: Lovitură liberă pentru Metalul Reşiţa din afara careului, dar mingea părăseşte terenul.

Min 61: Metalul continuă să păstreze posesia creându-şi numeroase ocazii de gol, dar totul pare să fie fără succes.

A început repriza a doua a jocului. Antrenorul reşiţenilor Marian Pană a ales să trimită pe teren acelaşi 11 ca în prima repriză.

Min 45: Final de prima repriză: 0-0.

Min 41: Ocazie imensă de gol a gazdelor, însă portarul Zimmermann a reţinut sigur balonul. În același minut, gazdele solicită o lovitură de pedeapsă.

Min 36: Reşiţenii domină autoritar trecând de două ori pe lângă deschiderea scorului, la două lovituri de colţ executate de Vaştag.

Min 18: Octavian Vasile nu se lasă şi şutează periculos, însă portarul gazdelor trimite balonul în corner.

Min 16: Octavian Vasile scapă singur pe flancul stâng al terenului, dar în careu nu se află niciun atacant al Reşiţei.

Min 7: Schimbare la gazde. Cosmin Neacşu a fost înlocuit de Ion Scînteie din pricina unei accidentări care l-a ţinut întins câteva minute bune pe gazon.

Min 5: Cea mai mare ocazie de a marca a rosso-nerilor. Octavian Vasile a centrat şi fundaşii oltenilor au îndepărtat pericolul.

Deşi a început în urmă cu doar câteva minute, până în momentul de faţă, meciul pare a fi controlat de elevii lui Marian Pană, aceştia preluând rapid iniţiativa jocului. Ca de fiecare dată, galeria din Reşiţa este alături de ei.

Minerul Motru: D. Popescu – Traşcă, Iclănzan, Dicu (cpt.), N. Neacşu, Nicoloff, Şoo, Speroni, Chirea – Stoenac, P. Trifu. Au mai intrat Schînteie, Unguru și Șoo. Antrenor Gabriel Zahiu.

Metalul Reșița: Zimmermann – R. Cristian, Cr. Aportol, Nogo, Murgoci, Breşneni, Vaştag, O. Vasile (cpt.), Szabo, Opriţa, S. Mureşan. Au mai intrat Popescu, Stoica și Liuba. Antrenor Marian Pană.

fotbal1

Comments

  1. Petru Fuchs says:

    Munteanu: ”La Reşiţa nu voi veni ca antrenor, poate doar ca susţinător”

    La meciul de la Motru a asistat şi fostul internaţional Dorinel Munteanu, care a venit să-şi vadă echipa din judeţul natal, Metalul Reşiţa. Rămas liber de contract după despărţirea de Kuban Krasnodar, bănăţeanul a fost surprins de rezultatul partidei de sâmbătă şi a afirmat că pe viitor ar putea sponsoriza echipa din Valea Domanului.

    „Mă aşteptam ca Metalul să câştige, ţinând cont că obiectivul e calificarea în play-off. Motru nu a arătat ca o echipă de pe ultimul loc şi a obţinut un punct meritat. Chiar dacă Metalul va promova, nu se pune problema să vin la Reşiţa ca antrenor, prea curând. Poate ca susţinător! Am fost şi la ultimele meciuri ale Metalului, din tur. Deocamdată aştept oferte din străinătate”, a precizat Munteanu.