Live cu Buzdugan și Morar de la Timișoara. Caravana Radio ZU ajunge la Iulius Town

Stiri din Timisoara cu Buzdugan si Morar
Stiri publicitate la Iulius Mall Timisoara po 1000x100px (3) Stiri si Publicitate din Baile Herculane pentru Timisoara si Resita untitled design set 970x90 px

Caravana Radio ZU ajunge joi la Iulius Town Timișoara, în zona Tucano Coffee, unde Buzdugan și Morar vor transmite live matinalul și vor aduce atmosfera estivală.

Atmosfera vacanței de vară este adusă de Caravana Radio ZU, care ajunge, joi, 20 iunie, la Iulius Town Timișoara. Daniel Buzdugan și Mihai Morar vor transmite live matinalul din fața Tucano Coffee, din Iulius Gardens.

Vino și tu să faci cunoștință cu echipa Radio ZU și să îți savurezi cafeaua de dimineață, alături de cel mai ascultat matinal din România.

Caravana Radio ZU a pornit în turul României, iar joi ajunge și în Timișoara, în Iulius Gardens, de unde se va difuza live unul dintre cele mai ascultate matinale radio din România. Buzdu și Morar, alături de Emma și Tea Teodorescu, vor aduce atmosfera de vară, muzica bună, dar și multe surprize marca Radio ZU în Iulius Gardens.

Vino joi, în intervalul orar 07.00 – 10.00, și fă cunoștință cu echipa Radio ZU! Vei avea ocazia să intri și tu live la radio și să te bucuri de o atmosferă plină de distracție.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
Stiri din Timisoara Capitala Europeana Culturala, evenimentele continua si in 2024 1000x100 edb

Ediția de anul acesta a RadioAventura are loc până pe 28 iunie, timp în care echipa va parcurge peste 2.000 de km. Până acum, Caravana a fost în Pitești, Brașov și Sibiu. În fiecare zi matinalul este live dintr-un alt oraș al țării, iar toată aventura Radio ZU poate fi văzută pe platformele lor sociale.

Vino în Iulius Gardens, unde te așteaptă o atmosfera estivală!

 

Stiri si Publicitate Timisoara, Resita, Hotel Versay aprilie 980x120 px Stiri din Resita si Timisoara banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/