Aquatim trimite un tânăr în concursul internațional The Water We Want

stiri despre concurs interational aquatim timisoara
Stiri publicitate la Iulius Mall Timisoara po 1000x100px (3) Stiri si Publicitate din Baile Herculane pentru Timisoara si Resita untitled design set 970x90 px

Un tânăr din România este printre laureații concursului internațional „The Water We Want”, organizat de Rețeaua Internațională a Muzeelor Apei, sub patronaj UNESCO.

Mihai Casian Drăgoi, elev la Liceul Tehnologic Energetic „Dragomir Hurmuzescu” Deva, este câștigătorul secțiunii Media, categoria 19-25 de ani, cu fotografia „Nemurirea din apă / Immortality from water”.

stiri cu Mihai Drăgoi din Timisoara

Mihai Drăgoi din Timisoara

„Lucrarea prezentată de Mihai a fost selectată pentru jurizarea internațională de către Aquatim, membru WAMU-NET, dintre cele 50 de desene, clipuri și fotografii înscrise în concurs prin Centrul educațional Aquapic. Toate lucrările selecționate de muzeele apei participante la concurs pot fi văzute în expoziția digitală internațională lansată pe site-ul dedicat”, transmit reprezentanții Aquatim.

Competiția „The Water We Want” (Apa pe care ne-o dorim) are ca temă apa dulce și încurajează copiii și tinerii să-și exprime creativ emoțiile, ideile și convingerile proprii legate de apă, resursa cea mai de preț a planetei.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
Stiri din Timisoara Capitala Europeana Culturala, evenimentele continua si in 2024 1000x100 edb

„Mulțumesc tuturor participanților! An de an, mulți copii și tineri se înscriu la concurs, ceea ce demonstrează că ei sunt preocupați de apă, de viitor. Toate contribuțiile lor, aceste frumoase lucrări, sprijină demersul de educare și conștientizare făcut de muzeele apei. La rândul nostru, ne angajăm să susținem în continuare acest proiect, să facem posibil ca el să se deruleze mulți ani de acum înainte”, a declarat Eddy Moors, președintele Rețelei Internaționale a Muzeelor Apei și rector al Institutului de Educație pentru Apă IHE Delft.

Mihai Drăgoi urmează cursurile secției multimedia a Liceului Energetic din Deva și vrea să își continue studiile în acestă specializare la o facultate din Timișoara sau din Cluj. Este deopotrivă pasionat de fotografie și film, iubește natura și recunoaște că a fost atras atât de tematica generoasă a apei, cât și de anvergura competiției.

 

Stiri si Publicitate Timisoara, Resita, Hotel Versay aprilie 980x120 px Stiri din Resita si Timisoara banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/