Listă de așteptare cu 267 de asigurați, eliminată de Casa de Sănătate Caraș-Severin?!

explo 1000x200

Pentru a elimina lista de așteptare, pentru trimestrul I al acestui an, cu asigurații de sănătate care solicită un dispozitiv medical destinat remedierii unor deficiențe, compartimentele specializate din cadrul Casei Județene de Asigurări de Sănătate Caraș-Severin iau, în aceste zile, legătura cu solicitanții care au depus dosare în acest sens pentru reînnoirea actelor care au depășit termenul de valabilitate, informează CJAS.


„Dacă până acum am asigurat urgențele pe acest segment de activitate – în sensul în care am acordat dispozitive pentru stomii, incontinență și oxigenoterapie –, bugetul permite să acordăm și asiguraților înscriși pe lista de așteptare dispozitivele de care au nevoie“, a precizat ec. Sergiu Cătălin Andreș (foto), președintele-director general al Casei de Asigurări de Sănătate Caraș-Severin.

În condițiile în care nu există listă de așteptare pentru anii precedenți, de la începutul anului și până la finalul lunii martie, pe lista pentru obținerea dispozitivelor medicale erau înscriși 267 de asigurați. „A fost eliminată deja lista pentru luna ianuarie, iar în aceste condiții, asigurații care au fost înscriși în lunile februarie-martie pot lua legătura cu Casa de Asigurări de Sănătate – Compartimentul Dispozitive Medicale pentru a stabili data la care se eliberează decizia pentru procurarea dispozitivului solicitat“, a adăugat Andreș.