Lino Golden – surpriza evenimentului Miss Boboc 2019, la Moldova Nouă

Cele șapte perechi de tineri ai unității de învățământ de la malul Dunării (clasele a IX-a), înscrise în concursul Miss Boboc 2019, au făcut ca adolescența să-și intre în drepturi, în cadrul acestui sfârșit de săptămână, tematica balului – stilul anilor ’70 – împletindu-se într-un mod aparte cu versurile melodiilor cântărețului brașovean Lino Golden – cireașa de pe tort a serii.

Sala de Evenimente – Alex Moldova Nouă a fost vineri, 15 noiembrie, gazda mult așteptatului moment al novicilor Liceului Tehnologic „Clisura Dunării”, cei 14 concurenți înscriși în cadrul concursului frumuseții și al adolescenței dorindu-și, încă de la primele probe, să-i atragă de partea lor pe membrii juriului (profesori de lb. română, primarul Adrian Torma, omul de afaceri, Alexandru Torma, dar și câștigători ai concursului Miss și Mister Boboc ai anilor precedenți) în ideea câștigării mult râvnitelor titluri de Miss și Mister Boboc.

Dacă, în cadrul probelor de debut (stilul vestimentar al anilor ’70, câteva cuvinte despre propria persoană), elevii au reușit să obțină maximum de calificative din partea juraților, nu despre același lucru s-a putut vorbi în cadrul probelor de dicție, de cultură generală sau cele care urmăreau stăpânirea de sine (proba contracronometru).

În ideea de a mai destinde atmosfera, câțiva tineri talentați din comunitate au urcat pe scena locației gazdă, aceștia îmbiind publicul atât cu momente de roast (Robert Pațachia – câștigătorul trofeului Mister Boboc 2018), cât și cu melodii aparținând celebrilor interpreți internaționali (Daiana Mandachi).

Deși probele de karaoke, dans, ținută de seară le-au mai adus câteva puncte în plus concurenților, juriul, care a pus în balanță atât frumusețea, cât și intelectul, a hotărât ca titlurile de Miss și Mister Boboc 2019 să ajungă la cuplul format din: Denisa Țundrea și Robert Mihalache – ambii elevi ai clasei a IX-a Filologie.

Cum iarna nu-i ca vara și nici sufletul nu poate avea tot ce-și dorește, pentru ca nemulțumirea unor participanți la concurs să nu devină molipsitoare, imediat, pe scena Sălii de Evenimente – Alex și-a făcut apariția mult iubitul cântăreț al adolescenților: Lino Golden, „shoturile” livrate de interpret ajungând la sufletele celor adunați în fața scenei mai ceva ca „un Panamera”.