Liniște supremă în dosarul omului de afaceri Barbălată!

În timp ce Costel Ciobanu încearcă să scape de funicular, pe care să îl vândă administrației locale, inspectorii antifraudă sunt setați pe găsirea de nereguli și pornirea urmăririi penale față de persoane în cazul acestuia.

Omul de afaceri care a avut parte de percheziții record la Reșița încă așteaptă un verdict din partea inspectorilor care îi verifică actele.

„Nu am primit încă actul de control. Nu ne-a chemat nimeni, nu știm despre ce e vorba! Această etapă durează pentru că ceea ce fac ei, de fapt, este ca o revizie contabilă, a spus Gheorghe Ciulei, avocatul omului de afaceri.

În paralel, pe lângă faptul că încearcă să scape de funicular, omul de afaceri, suspectat că ar conduce o rețea infracțională organizată, a închis întreaga rețea de localuri Coda Vinci din Reșița. O parte dintre acestea au fost preluate în administrare de alte persoane, iar altele sunt cu lacătul pe ușă.

Trebuie precizat că, în momentul de faţă, Costel Ciobanu nu are nicio calitate în dosarul instrumentat de DIICOT, urmărirea penală fiind începută faţă de faptă. Eventualii făptuitori vor fi stabiliţi după analizarea documentelor ridicate de la firma magnatului.

banner 1000 x 100 hd