Limbaj de golan: “Eşti un gunoi!”

Şeful fotbalului din Caraş-Severin a escaladat în această după-amiază cu mult limitele bunului simţ. Costinel Ristache a confundat restaurantul Capitol din Reşiţa, gazda Adunării Generale Ordinare a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin, cu mahalaua.

Prezenţa a zeci de reprezentanţi ai cluburilor de fotbal din judeţ nu l-a împiedicat pe Costinel Ristache să-şi arate adevărata faţă. Al doilea om în judeţ a reacţionat ca un derbedeu după ce Express de Banat a publicat o informaţie venită pe surse, potrivit căreia ar fi însoţit echipa de handbal HC Caraş-Severin în Italia, pentru dubla cu SSV Bozen, din optimile Cupei Challenge.
Informaţia nici măcar nu a fost eronată, chiar vicepreşedintele Consiliului Judeţean recunoscând că a fost în Cizmă, împreună cu echipa. Cu toate astea, Ristache a început să împrăştie în gura mare afirmaţii defăimătoare la adresa reporterului Express de Banat prezent la Adunarea Generală a AJF. Fără să întrebe măcar dacă informaţia publicată îi aparţine lui sau altui coleg de redacţie, Ristache a călcat în picioare regulile elementare ale bunului simţ. “Eşti un gunoi!”, i-a strigat liderul PD-L reporterului. Întreaga asistenţă a muţit, moment în care reporterul i-a cerut acestuia să repete, crezând că nu a auzit bine. “Eşti un gunoi, da, eşti un gunoi!”, a repetat Ristache, după care a explicat motivele ieşirii sale incalificabile. “Eu am fost la meci, am fost în Italia, dar în concediu. Mi-am plătit singur deplasarea, masa, tot”, a mai afirmat al doilea om în judeţ.

Comments

 1. Jurassik Park says:

  Si-a platit deplasarea si a bagat la tirbanul ala de nesimtit imbuibat din sumele colosale pe care le face cu firmele capuse pe care, cu voia mai marelui, le are la Consiliul Judetean. Cat costa o verificare la centralele termice facuta de Costi? Fara numar!!! V-ati face cruce cu cat factureaza Prostache. Dar nu-i nimic; pentru ca ai coborat in hazna mai libidinosule, te vom ajuta sa ramai acolo, de fapt in locul tau de bastina, puisor de balaur cu fata de maimuca. Gogosarul de Bitea a mers tot pe banii lui sau a verificat si asta niste centrale inainte de deplasare? Eu cred ca v-au ajutat italienii, schimb la schimb, voi ati ciugulit tot din paharele micutzilor si astia care-si spun habarnisti, pardon handbalisti, au mimat ca joaca un meci de handbal. Aproape ca i-am si crezut. Cum ati mai facut voi pe repede inainte cereri de concediu, bai nerusinatilor.

 2. costel says:

  A ajuns si costinel mare vicepresedinte de CJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Ziaristul trebuia sa-i spună că gunoiul este el, impreuna cu ceilalti pedelisti de cacat, care cred ca toate presa din caras-severin se poate cumpara.

 3. Alexandru says:

  Ce pretentii avem de la asemenea jeguri nu vedeti ca se poarta de parca sunt pe propriile mosii.
  Imi pun intrebarea : cit de idioti suntem de am putut vota o asemenea guvernare si din cite vad, sunt multi ultrasi care -l vor vota iar pe Frunzaverde, Gheorgheoni, Anculia, Simi si multi altii cu limba portocalie.Scuze am uitat de primarul Glavan… In judetul asta chiar toti oamenii ai orbit ,nimeni nu vede in ce stare suntem…???
  ROMANIA TREZESTE-TE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. bono says:

  cine-i gunoiul? :))))))))))))))))))))

 5. suporter says:

  in iunie vom face curatenie in acest judet. jos frunzaverde ! jos ristache ! jos pd-l !
  dani stanciu – ziarist adevarat- ce nu poate fi cumparat. !!!

 6. De ce oare fotbalul in aceasta tara merge atata de prost? De ce oare? De multe ori ne-am intrebat, dar totusi iata DOVADA. Gunoiul striga Gunoiul. Oare cum a ajuns unflatul asta la conducerea A.J.F.-ului? Si cum poate el ca vicepresedinte a unui partid sa zica asa ceva. Rusine bai Costinele, pentru ca Dani Stanciu munceste din greu sa-si castige painea, iar tu ce faci zi de zi,aaaaa, dai limbi lui Frunzaverde(alt gunoi al tarii), dar, ce sa faci asthias oameni, pana acum catva timp pupai in dos pe toata lumea, esthi o marioneta a lui Frunzaverde, cand nu va mai avea nevoie de tine, PA. Cu chestia ce ai facut-o azi ti-ai aratat pe fata adevaratul CARACTER, care la tine lipseste cu desavarsire, am vazut cum un ziarist de al vostru intrus in AJF, te pupa si in …., crezi ca ala nu ar scrie de tine, dar nu are sangele lui Dani, Dani este independent si si-a castigat respectul intregului judet. Rusine si ve-ti plange peste vre-o trei luni. Caractere jegoase ca voi nu au ce cauta in aceata tara, JOS PD-L, JOS FRUNZAVERDE, SI JOS Mafia Ajf-ului din Caras-Severin.

 7. Silviu says:

  Daca Base da cu pumnul intr-un copil de ce ristache nu ar folosi un limbaj atat de suburban? se vede ca ristache nu e decat un taran ce nu are ce cauta in acest municipiu.CJ contribuie cu bani grei { bani publici} pentru echipa de handbal , uni considera atunci ca e normal sa faci o vacanta in italia .apropo,daca meciul a fost trucat cine a incasat lovelele ?

 8. Poporul says:

  JOS RISTACHE!!!! JOS RISTACHE!!!!

 9. Grasu says:

  Parastasul lui Ristache !
  In timp ce proasta organizare de care este raspunzator Ristache si habarnistii lui au organizat Adunarea Generala de joi ,in aceeasi sala si la aceeasi ora,are loc un parastas religios.Ce se poate intelege din aceaste adunari?Oare s-a cantat prohodul lui Ristache si ai lui?Eu cred ca da.AMIN!!! :))

 10. Grasu says:

  Parastasul lui Ristache !
  In timp ce in aceeasi sala si la aceeasi ora a avut loc Adunarea Generala a reprezentatilor fotbalului din judet,a avut loc si un parastas religios cu mult mai multi participanti decat la sedinta fotbalului lui Ristache din care se poate intelege un singur lucru deoarece in sala nu se mai auzea decat vocea preotului : Se canta din ce in ce mai des si mai puternic,prohodul lui Ristache si a coltii lui portocalii.AMIN!