Liliana Danci, campioană la „Wings for Life World Run in Romania”!

Atleta caransebeșeană Liliana Danci a obținut o nouă performanță, însă de această dată sportiva a alergat peste 45 de km pentru un caz umanitar organizat simultan la nivel global.

Liliana Danci a câștigat cursa de la București pe distanța de 45,76 de km și este campioana națională a maratonului Wings for Life World Run in Romania, alături de Wouter Decock, 61,72km, la masculin.

„Cursa din București a avut loc pe DN 3 și DN 3A (București – Fetești). Am alergat pentru cei care nu pot. A fost o onoare și plăcere să întâlnesc atâția oameni de bine care s-au implicat în acest proiect. Traseul a fost unul foarte bun din punct de vedere tehnic, terenul fiind plat, fără diferențe mari de nivel”, ne-a declarat caransebeșeanca Liliana Maria Danci.

liliana danci maraton

maratonUltimul alergător și ultima alergătoare rămași în cursa din România au câștigat câte o invitație la oricare cursă viitoare din lume „Wings for Life World Run”. Vor putea alege unde să alerge din cele peste 35 de locații posibile, din peste 30 de țări.