Dezastrul din Caransebeş nu rămâne nepedepsit! Nu mai ține cu scuzele!

Primarul Caransebeşului a lansat ultimul avertisment constructorului după ce municipiul de pe Timiş şi Sebeş riscă să rămână un imens şantier ca urmare a introducerii rețelei de canalizare.

 

„Constructorul care lucrează pe raza municipiului, SC Hidroconstrucția SA, are un termen pentru a repara străzile și trotuarele pe care a intervenit. Dacă până acum a motivat că vremea nefavorabilă nu a permis lucrări de reparații la tronsoanele de drum afectate, de acum nu mai poate exista scuză. Dacă nu vor fi refăcute primele străzi pe care s-a intervenit cu rețeaua de canalizare, din 15 mai vor fi aplicate amenzi. Avem o problemă în plus pe Calea Severinului, unde se înregistrează defecte de calitate a străzii, în urma acelor traversări făcute de Hidroconstrucția pentru a introduce tubulatura pentru canalizare. Aici s-au înregistrat foarte multe plângeri din partea șoferilor, pentru că drumul produce disconfort. Dacă nu se respectă termenele impuse în permisele de spargere se vor aplica amenzi. Și se începe cu strada Calea Severinului”, spune primarul Marcel Vela.

Acesta a adăugat că nu își dorește să fie aplicate amenzi, mai ales că firma este din Caransebeș, însă trebuie respectată legea și, în special, trebuie respectat contribuabilul. Edilul urbei spune că nu vrea ca dintr-un oraș curat și civilizat Caransebeșul să devină un șantier. „Lucrările se efectuează printre traficul pietonal și auto, astfel că se impun reguli de respect. Trebuie respectate datele menționate în contractul de lucrări și permisele de spargere”, mai precizează Vela.

Comments

  1. dracula says:

    Bravo! Bravo! Bravo! Cam tarziu, dar mai bine decat niciodata!

  2. gugulan says:

    hidroconstructia este o firma serioasa dar sa nu respecti termenii de executie ma duce cu gandul la neseriozitate,speram ca avertizarea domnului primar nu este doar prin media ci este reala