Lifturi noi la Spitalul Județean de Urgență din Reșița

Prezent la inaugurarea celui mai important proiect realizat de Consiliul Județean la Spitalul de Urgență din Reșița, Sorin Frunzăverde a anunțat că investițiile continuă la unitatea spitalicească.  

În ultimul an  și jumătate, de când Consiliul Județean a devenit proprietarul Spitalului Județean, s-au făcut o serie de investiții, cu o valoare totală de 1,6 milioane euro. De departe cel mai important proiect a fost construirea secției de imagistică și achiziționarea aparatului RMN. Lucrurile nu se opresc însă aici. Sorin Frunzăverde a solicitat conducerii spitalului să întocmească o listă de priorități în ceea ce privește modernizarea acestuia. Cele mai importante dotări necesare în acest moment se referă la secțiile de chirurgie, urologie sau ORL.

 Bani pentru modernizarea infrastructurii

”Vom continua această politică de investiții în Spitalul Județean și în perioada următoare. Cu acordul colegilor mei consilieri ne gândim ca în următorul semestru să alocăm Spitalului Județean pentru asemenea dotări sau îmbunătățiri ale infrastructurii încă circa 200.000 de euro”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean.

Nu doar secțiile vor fi modernizate, ci și infrastructura imobilului. La sugestia conducerii, se vor avea în vedere și alte facilități ale clădirii. Lifturile, „vechi de când e spitalul”, vor fi înlocuite cu alte noi, au precizat Frunzăverde şi directorul spitalului, Iosif Secăşan.